BAJKOVITA ASTROLOGIJA: Koji ste znak u Diznijevom horoskopu?

Da li ste nekada oko sebe osećale nepravdu kao Pepeljuga? Mislite da ste hrabrog duha kao Pokahontas? Proverite koji ste horoskopski lik iz Diznijevih filmova.

Ovan - Pokahontas

Divlja devojka koja veruje u sebe. Gladna avanture i - narcisoidna. Bira partnera koji je sličan njoj, ali smatra da ona sve može bolje. Pametna je i tačno zna kad, šta i gde treba nešto da kaže. Iskren prijatelj .

Bik - Mulan

Izuzentno sposobna, inteligentna i konfliktna. Spremna da ubije za svoje bližnje i često ne promisli o onome što kaže ili uradi. Ima turbulentne životne periode pune neočekivanih uspona i padova koji se uvek nekim čudom završe najboljim mogućim ishodom. Brutalno ste iskren prijatelj.

Blizanac - Jasmin

Mudra osoba koja voli da se provodi i uživa. Nepouzdana i lenja, ali kad je u pitanju neki provod - prva! Duhovita, harizmatična. Ima mnogo sreće u ljubavi i ogromni krug prijatelja.

Rak - Pepeljuga

Nežna, krhka bića koja svako može lako da povredi. Izvanredni su prijatelji i uvek voljni da svima pomognu. Često se skrivaju u svoj svet i povučeni su. Opsednuti su svojim izgledom. Privrženi su porodici i pod njihovim su uticajem.

Lav - Bela

Kao i prelepa Bela i Lav uvek uradi pravu stvar. Zna šta treba da kaže i ne pravi greške. Pouzdan je, uvek "spasi" dan ili situaciju. Kreativnost je Lavu samo bonus. Iskren prijatelj.

Devica - Snežana

Kao i Snežana i Device su skromne, a ujedno pedantne i vole da im je sve na svom mestu. Međutim, Snežana je praktična. Ne potresa ih preterano tuđe mišljenje, ali ih užasava haos bilo kog tipa. Požrtvovane su i vrlo disciplinovane.

Vaga - Zlatokosa

Zlatokosa je neodlučna osoba, nežna i obožava svoju kosu. Uvek se dvoumi da slučajno ne pogreši, pa je često frustrirana, neuravnotežena i često se pogubi.

Škorpija - Uspavana Lepotica

Flegmatična i dobro se prilagođava svakoj situaciji. Voli da uživa i da se provodi. Ona, kao i škorpije voli toplinu svog doma i komfor. Često ima ispade nervoze nad najbližima, a onda se iskupi. Obožava da spava.

Strelac - Hrabra Merida

Pouzdani, svojeglavi i nikad ne slušaju savete. Strelac je rođen pod "srećnom zvezdom", pa kada upadne u bilo kakav problem vešto ga rešava. Impulsivan, inteligentan, dovitljiv i ne drži ga mesto.

Jarac - Elza

Ima neki magnetizam koji privlači. Moćan igrač, svojeglav, sposoban. Uporan, gladan pažnje i uvek traži nešto novo, uzbudljivo. Pravi vladar, vođa, hladan i čvrst.

Vodolija - Princeza i žabac

Spremna je čak i žabu da poljubi da bi dobila svog princa. Uporna i temeljna, ali luda. Kreativna i zanimljiva, ali kada nastupi "žuta minuta" - bežite. Dugo može da trpi dok joj "ne pukne film".

Riba - Mala Sirena

Mala Sirena deluje nežno i krhko, ali spremna je da uradi sve zarad svog cilja. Ona je tvrdoglava, impulsivna, ali se vrlo često zbog brzopletosti nađe u velikim problemima. Verovatno ste kreativni, ali odlični samo kao savetodavci ideja koje vam se često obiju o glavu.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Disney Princess - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još