BANE MOJIĆEVIĆ ISKRENO O KRAHU BRAKA: To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu

Pevač i pobednik prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Bane Mojićević, stavio je tačku na sedmogodišnji brak sa suprugom Milicom.

Bane i supruga su se nezvanično razišli još pre pola godine, a sada je Mojićević otkrio da je razvod njegov najveći poraz i da je do toga došlo zbog nerazumevanja i loše komunikacije.

- Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu, definitivno - ispričao je pevač.

- Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka, što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedino važno - rekao je Bane u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Bane i njegova supruga Milica su 2018. godine već prolazili kroz bračnu krizu, kada je pevač na nekoliko nedelja napustio svoj porodični dom. Sudbonosno "da" su izgovorili 30. avgusta 2013. godine, u jednom luksuznom hotelu na Zlatiboru.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: mojicevic.bane/Instagram

Pogledajte još