VUKAŠIN ĆE BITI STARIJI BRAT: Nina Janković čeka drugo dete

I dok je domaća publika pre dve noći imala prilike da je gleda u novoj seriji "Mama i tata se igraju rata", Nina Janković ovih dana uveliko ima razloga da ne skida osmeh sa lica. Ona je nedavno saznala da je u drugom stanju i da će njena porodica biti proširena za novog člana. Srećne vesti saopštila je suprugu Mateji Dičiću, sinu Vukašinu i najbližim članovima porodice.

- Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zašiti i zbog pandemije virusa korona - kaže izvor upućen u celu priču i dodaje:

- Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to ni njoj, ni suprugu nije bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju. Snimila je sve scene što se tiče serije "Mama i tata se igraju rata", koja je za vikend počela da se emituje, a za ostale dogovorene projekte će se uskladiti u zavisnosti od toga kako se bude osećala i kako se bude radilo na setu zbog korone.

Kako o blagoslovenom stanju još uvek ne priča u javnosti, na pozive novinara nije odgovarala. Ova šarmantna glumica se 2014. godine zaklela na ljubav izabraniku Mateji Dičiću, a sina Vukašina donela na svet u aprilu 2018. godine. Često je govorila da uživa u materinstvu, koje ju je promenilo.

- Dete je ono što mi je falilo proteklih godina da bih mogla da kažem da sam apsolutno srećna. Sada se osećam potpuno. Život sada ima veći smisao i mnogo je zabavniji, nikada nije dosadno - rekla je ranije za "Gloriju" Nina.

Ona je tada istakla kako bi volela da razlika između dece bude mala.

- Sigurna sam da će Vukašin dobiti brata ili sestru. Ne bih želela da napravim neku veliku starosnu razliku između dece. Mog brata i mene dele tri godine i smatram da je to sasvim dobra razlika - pričala je ranije Nina, a po svemu sudeći, to će biti i razlika između njene dece.

Nini je ova godina na privatnom planu donela mnogo sreće, pa kako je rekla, epidemiološka situacija je nije mnogo uzdrmala.

- Ja sam još pre šest meseci, kada je sve počelo, negde u glavi presekla i shvatila da će ova godina biti takva, i to ne samo kod nas nego u celom svetu. Kada tako odlučite, onda na sve stvari lakše gledate. Radim koliko mogu i ništa mi ne pada teško. Kada je bilo vanredno stanje, posvetila sam se sinu i porodici i nisam želela da padnem u depresiju - rekla je nedavno Nina, koja trenutno radi i na snimaju serije "Kalkanski krugovi" Milana Karadžića.

- Igram arhitektu Svetlanu i, na moje zadovoljstvo, ponovo sarađujem sa Karadžićem. Inače, gledaoci će videti maestralnu glumu Žarka Lauševića.

Nina Janković je trebalo da igra u pozorišnoj predstavi "Prljavi, ružni, zli", ali ona je zbog fizički zahtevne uloge ipak odustala.

- Umesto nje uskočila je mlada koleginica Dunja Stojanović. Nina nije htela da rizikuje jer je u predstavi morala da ima ozbiljne glumačke pokrete, koji su fizički zahtevni. Zato je zamolila rediteljku da joj zbog trenutnog stanja nađu zamenu, što je i učinjeno - kaže izvor blizak glumici.

Izvor: Blic.rs
Foto: janxnina/Instagram

Pogledajte još