REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Jovana Tomić Matora napala Sanju Stanković zbog Frana Pujasa (VIDEO)

U emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" buran odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković bio je tema za crnim stolom.

- Jovana ide okolo sa zadrugarima, priča o meni, lobira, da bi mene zadrugari osuđivali. Bila je sa Monikom, muvala je Rialdu, ja kad sam priznala da mi se sviđa Fran, haos je nastao. Njemu pune glavu protiv mene, rekla sam mu da ako ne može da izdrži da odustane. Meni niko ne može da preti, ja ću da radim šta hoću. Juče na rođendanu nam je bilo lepo, ali on je ustao i rekao da ne može da izdrži pritisak - rekla je Sanja.

- Kad smo bili na "Zadrugoviziji", rekla je: "Baš se njoj sviđa Fran, bila je sa vođom navijača, sada je sa narkomanom" - rekla je Sanja.

- Rekla sam sa klincem i narkomanom, a planiraš porodicu, zbog toga si me ostavila - rekla je Matora.

- Ona i ja samo pričale dan pred "Zadrugoviziju", kad sam joj rekla da mi se neko sviđa. Rekla sam joj da me ne vređa, da može da komentariše. A onda je dan kasnije napravila haos - rekla je Sanja.

- Sanja i ja smo raskinule, živela sam punim životom, izlazila, pila. Na rođendanu smo se poljubile, posle kod nje u stanu. Osetila sam potrebu da budem sa njom, i sad me ništa ne zanima. Trudile smo se oko njenog rođendana, mislla sam da idemo ka pomirenju, tad sam slutila da ima nekog. Šebez je došao sa dve devojke, ja sam bila sa jednom, ljubila sam se nije ni s*ksa bilo. Nisam ni sa kim bila u vezi, znala je za Žanu, svi moji prijatelji su upoznali Žanu, i njenog bivšeg muža, i dete. Žana je rekla da nije u tom fazonu i to je to - rekla je Matora.

- Ja nisam znala šta je to, znala sam samo iz medija - rekla je Sanja.

- Pitala me da li mi se sviđa Žana, ili teram inat. Ja sam rekla da mi se sviđa. Ništa mi nije prebacivala, bile smo sve vreme u kontaktu. Sanja je i dalje bila sa tim dečkom, saznala sam za njihov kraj, ja se sa tim dečkom oslovljavam sa "kume", znamo se od pre 8 godina. U gradu ima mnogo pijanih milionera, ili neki fudbalerčić, neka ekipa. Okrenula sam Sanju počela je u detalje da mi priča - rekla je Matora.

- Rekla sam ti da me ne zanima koliko ima para, bilo mi je lepo sa njim - rekla je Sanja.

- Znam da je on van zemlje, da je ovde bila bi sa njim i dalje. Dolazimo do toga da šaljemo poruke da nam je krivo što se nismo pomirile. Ja ulazim ovde, i dobijem saznanje da se ona pomirila, pa sam se smuvala sa Monikom. Ulazi Sanja i zamera mi se Monika, Rialda, čak i Ivana u ormaru - rekla je Matora.

- Kad si ti meni prebacila neke stvari, i ja sam tebi - rekla je Sanja.

- Sanja je ušla u rijaliti, ja je ne poznajem ovakvu. Drago mi je što su uz mene bili Sandra, Mina, Vladimir, Šebez - rekla je Matora.

- Pa kad si rijaliti igrač, ništa više - rekla je Sanja.

- Ja ne verujem šta ona radi, terala mi je inat, i onda joj se sviđa Fran. Fran mi je rekao da mu se sviđa Sanja, ali da mu je preče da bude dobar sa mnom. Nisam mu pretila, rekla sam da ću im j*bati mamu, pa sam kroz ironiju to aminovala. Ženu nikad ne bih udarila - rekla je Matora.

- Tukla si bivše - rekla je Sanja.

- Ono što radi sa Franom, to je radila i sa Matorom u "Zadruzi 1". To obletanje. Ili joj se sviđa, ili tera inat, ili igra igru. Da jesam ljubomorna, ne, nije mi lako. Ni njoj nije bilo lako kad je bilo to sa Monikom, ali ona nema emociju prema meni. Citiram Sanju: "Nisam lezbejka, nisam bi, volela sam te kao čoveka" - rekla je Matora.

- Što si bila sa mnom tako dugo? - rekla je Sanja.

- Idealizovala sam te, tvoje malo mi je bilo mnogo, sve dok nisam saznala da se dopisuješ sa fudbalerom - rekla je Matora.

- I nije ti bilo lepo sa mnom? - pitala je Sanja.

- Nije mi bilo lepo kad si mi odbila veridbu, kad si došla znaš odakle, i to što ti je odvratno - rekla je Matora.

- Ja nisam mogla Jovanu oralno da zadovoljim, to mi je bilo odvratno - rekla je Sanja.

- Činjenice, to je prvi lezbo par na javnoj sceni, rekao sam da mnogo devojaka koje su bile poput nje, realno, nije se isticala komentarima, svađama, koliko vidim ona ni sada nije išlifana za svađe. Evo sad kažem, Sanja ne bi bila ni S od Sanje da nije bilo Matore - rekao je Vladimir Tomović.

- Ali jesam! Postojim, žao mi je - postojim! - uzvratila je kroz osmeh Sanja.

- Da se ne lažemo, svakako mi je teško da je vidim sa bilo kim. Poenta priče je, da sve kroz ono kroz šta smo prošli, svaki put, svaki dan dobri, drugi dan ne. Zbog Frana plakala? Plakala k*rac, bolje je pitaj zašto je plakala! Zaljubila si se u Frana za četiri dana? Meni je rečeno da je pevala na žurki i plakala zbog mene, Nataša mi je isto to rekla. Dragana mi je rekla - besnila je Matora.

- Ja sam rekla da smo bile prisne, da smo igrale zajedno. Emocije sam ja prepoznala, ja sam zaključila da je to za Matoru - rekla je Dragana Mitrović.

- Radila je neke stvari iz inata na žurki, ali da joj se Fran sviđa - sviđa joj je - rekla je Nataša Radan.

- Ja se borim sada sa tim da me je volela kao čoveka, a ne kao partner, koja je šetala sa mnom za ruku. Izvinjavam se Žabici (Ružici Veljković) i Mileni. Što me napolju nisi kulirala? Ona sinoć daje Franu cigare! Imaćemo istu sudbinu, isto će se zaljubiti, meni je žao mene! - poručila je Jovana.

- Ja sam prva koja te je uhvatila za ruku i šetala sa tobom javno! Na konto tebe osuđuju njega i mene - odbrusila je Sanja.

- Nemojte da mi namećete da ja osuđujem Frana! - urlala je Tomićeva.

- Ja nju poljubim u obraz, ona trči ka meni! Meni se to ne da! Pritisak mi je da ležim sa njom i Đedovićem i ona dolazi tamo - rekao je Fran.

- Šta tebe boli k*rac? Mi imamo račune koje nismo raščistili! Nemoj da glumiš žrtvu, od mene nemaš nikakav pritisak! Ja vidim sebe u tebi, jer je sigurno sa mnom bila samo zbog toga dve godine - odbrusila je Jovana.

- Ja sam pričao i sa Sanjom i sa Matorom i sa Franom, oni imaju pravo na svoju sreću! - rekao je Marko Đedović.

Nakaon Markovog kratkog komentara, nastala je žučna rasprava između Sanje i Matore.

- Od sebe nećeš praviti žrtvu lažovčino mala, ona je raskinula sa mnom jer želi porodicu a ti si narkoman koji od sebe pravi žrtvu - rekla je Matora.

- Beži od mene što si pričala da sam narkoman, šta ti hoćeš od nas? - rekao je Fran.

- Alo pusti ga, stalno sediš pored i gledaš u nas i kome ti pretiš? - rekla je Sanja.

- Ko si ti da njega braniš od mene, ti Frana braniš od mene lažovčino jedna, odlična si glumica - rekla je Matora.

- Dosta, bre! Dosta je više poižavanja - rekla je Sanja.

- On je mali manipulator, a ona priča ovde kako neće oralno da me zadovolji, ona je rekla ne ja. On je narkoman kao i ja, jel sad neko treba da me sažaljeva jer sam narkoman - rekla je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još