SVE JE LAKŠE UZ MUZIKU: Bogoljub Karić otkrio recept za pobedu nad koronavirusom (VIDEO)

Biznismen Bogoljub Karić otkrio je danas svojim pratiocima na društvenim mrežama da se izborio sa koronavirusom. On je uz snimak iz bolničke sobe u kojem se može videti da uživa u muzici Predraga Cuneta Gojkovića, Predraga Živkovića Tozovca i Miroslava Ilića ispričao kako je preležao virus:

- Kako sam i do sada sa vama delio i dobre i loše vesti, ispričaću vam kako sam se borio sa koronom. Iako smo se svi pazili i poštovali sve preporuke, dogodilo se da je neko ko nije imao vidljive simptome bio u našoj blizini i zarazio nas. Zato obavezno nosite maske, to je trenutno jedna od najefikasnijih načina kako svako od nas moze da zaštiti i sebe i druge. Iskreno verujem da je za svakog od nas pojedinačno najvažnije da podiže sopstveni imunitet. Meni je to mnogo pomoglo da koronu preležim kao jači oblik gripa - napisao je i dodao:

- Verujte mi da nisam vodio računa o zdravlju, da nisam redovno šetao, vežbao, umereno jeo i uzimao puno vitamina, ne bih se tako lako izborio sa ovim virusom. Ništa manje nije važno koliko smo duhovno jaki, sa verom u Boga i Božju milost, jer sve je u njegovim rukama. Naša duhovna snaga, pozitivan stav prema životu, druženje, radovanje, porodica, prijatelji, ljubav, sve su to elementi koji od čoveka čine neprobojan bedem za svako zlo. Tako da dragi moji, čuvajte se, vodite računa o sebi i svojim najbližima. Ukoliko mi ne brinemo o sebi i ne vršimo preventivu, tada ni od lekara ne možemo da očekujemo čuda. Oni su pod velikim pritiskom. Bore se za živote drugih, sa puno odgovornosti bez predaha. Iskreno im se neizmerno zahvaljujem jer su i meni bili ogromna pomoć u borbi protiv ovog virusa. Zato vas još jednom sve podsećam i molim vas da poštujete sve preporuke lekara. Jedino tako možemo da prođemo kroz pandemiju bez većih posledica. Vodeći računa o sebi brinemo i o svojim najbližima i o našoj okolini.

Autor: Nadlanu.com
Foto: bogoljubkaric/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.