SALE I JA NISMO USPELI DA PREMOSTIMO SVE RAZLIKE: Katarina Sotirović progovorila o krahu braka sa bivšim košarkašem

Katarina Sotirović gostovala je u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 i tom prilikom govorila o razvodu od bivšeg košarkaša Aleksandra Rašića sa kojim je bila dugi niz godina, a iz njihove ljubavi na svet su došli sin David i ćerka Julija.

Pevačica je otkrila je da se sa svojim bivšim suprugom šali kako se prolešala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo. Sada razumem ono američko: "Rastali su se zbog nepremostivih razlika". Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo – otkrila je pevačica.

Kada je reč o poslu, Kaća je priznala da je bila lenja da malo više promoviše svoju pesmu „Vrelina“ i da je mislila da će pesma sama naći put do publike.

- Nisam ništa bustovala, nikakav marketing nisam imala jer sam mislila da će sve to samo da se dogodi, organski... Međutim, nije baš tako. Imala sam veliku pauzu, a i pesma je drugačija od onoga što inače pevam. Mnogo sam rizikovala i odlučila da snimim pesmu po ugledu na one koje inače volim da slušam. I ja sam oduševljena, i pesmom i spotom, uvek se obradujem iznova kada ga vidim. Ali, moraću da poradim na promociji, ni sada nije kasno. Inače, sviram u klubovima u Beogradu i Novom Sadu sa sjajnim bendom.

Mnogi možda ne znaju, ali pevačica na telu ima čak devet tetovaža!

- Ne vide se sve pa mnogi ne bi rekli da ih je toliko. Iskrena da budem nemaju neko značenje, već sam ih radila kao mlada pa imam neke vile, vilenjake... Volim Madonu pa imam njene stihove, e jedino broj 18 ima simboliku jer sam i ćerku i sina rodila 18. u mesecu. Volim tetovaže, ali se lomim da li je u redu da se i nadalje tetoviram, možda to više nije u skladu sa mojim godinama – iskrena je Katarina.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: rampulic/Instagram

Pogledajte još