NE MOGU DA MU OPROSTIM: Ljupka Stević otkrila da se čula sa bivšim dečkom Dragišom Simićem

Pevačica Ljupka Stević došla je u žižu interesovanja nakon što je obelodanjena njena ljubavna afera sa oženjenim generalom Dragišom Simićem.

Ljupka je razlupala njegove automobile, kako tvrdi jer ga je uhvatila u prevari, a nakon skandala dobili su zabranu prilaska jedno drugom.

Ljupka je sada otkrila da joj je Simić pisao nakon svega, ali i da mu je ona odgovorila.

- Mene zastupa advokat koji je naš zajednički prijatelj, pa me je Dragiša putem poruke pitao da li sam se čula sa advokatom i da li je sve u redu. Rekla sam mu da jeste i da nema potrebe da brine. Kada mi je poslao poruku, nisam ništa osetila - rekla je Ljupka i dodala:

- Slao mi je poruke, ali ja više ne želim kontakt sa njim. Želim da nastavim život i budem srećna. Posvetila sam se karijeri.

Stevićeva je istakla da Dragišu više ne želi da vidi jer ju je izdao.

- Nemam potrebu da se vidim sa Dragišom. Ne mogu da mu oprostim sve ovo što se desilo. On je znao da sam ja samo njega imala i izdao me je. Pustio me je niz vodu iako sam mu se potpuno posvetila - navela je.

Pevačica je istakla i da trenutno ne razmišlja o muškarcima, te da ne vidi ni udvarače.

- Niko mi ne prilazi, nemam udvarače, nigde se ne krećem, tako da i nema ko da mi priđe. Ne razmišljam o momcima trenutno - istakla je Stevićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljupkastevic/Instagram

Pogledajte još