KADA SAM GA VIDELA, NIJE MI BILO SVEJEDNO: Stanija Dobrojević odložila saslušanje u sporu protiv Kristijana Golubovića!

Iako je trebalo da se suoče pred sudijom, do susreta između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića naposletku nije došlo, iako je rijaliti zvezda došla iz Amerike u Srbiju upravo zbog toga.

- Trebalo je iz Amerike u Srbiju da dođem tek sledeće nedelje, ali doputovala sam ranije jer sam imala zakazano saslušanje u petak. Htela sam da dam iskaz iako sam znala da će Kristijan istog dana doći u tužilaštvo, ali, kada sam ga videla, nije mi bilo svejedno. Zamolila sam preko advokata nadležne organe da odlože moje saslušanje, jer nisam želela da ga sretnem - ispričala je Stanija i dodala:

- Reći ću pred tužiocem sve što imam sledeće nedelje. Uplašena sam za svoj život jer sam navikla da se slobodno krećem po ulici. Mene narod voli, idem na pijacu i šetam normalno, a sada moram da se okrećem jer se plašim da me neko od njegovih prijatelja prati. Ali o tom potom, ne želim da pričam mnogo o Kristijanu Goluboviću dok ne dam svoj iskaz u policiji.

- Dao sam izjavu da glumimo i pričamo svašta kako bismo dizali rejting. Digla se pompa da će neko da ubije Staniju Dobrojević bez razloga. Vi znate kakav sam ja, kad padnu kapci ovim dremačima za stolom, ja uhvatim i lupim neku glupost, digne se rejting i tako zarađujem novac - ispričao je Kristijan i dodao:

- Rekli su mi da treba da prisustvujem njenom saslušanju sledeće nedelje da bi videli da ne mislim ozbiljno i da je neću ubiti.

Podsetimo, njih dvoje su u sukobu već pet godine, još od rijalitija "Farma 5", kada je Golubović zahtevao od Dobrojevićeve da mu da 12.000 evra jer je navodno organizovao svoje glasače da glasaju za nju. Nakon što mu je isplatila novac, primirje je trajalo tri meseca, a onda je Kristijan obelodanio da je navodno imao intimne odnose sa Stanijom, na šta mu je ona uzvratila tvrdnjama da njegova ćerka navodno nije njegove dete, zbog čega joj je on zapretio smrću u "Zadruzi 4".

Izvor: Informer.rs/PulsOnline.rs
Foto: TV Pink-Printscreen/Youtube

Pogledajte još