ZAPOSLILA SE KOD SUPRUGA ŽELJKA: Jovana Joksimović vodiće jutarnji program K1 televizije bez kolege Srđana Predojevića?

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji.

Nakon otkaza, Srđan Predojević je još navodno nezaposlen, dok ćemo Jovanu uskoro ponovo gledamo na malim ekranima. Željko Joksimović navodno je zaposlio suprugu Jovanu na svojoj televiziji! Ona će uskoro na K1 početi da vodi jutarnji program, i to bez kolege i kuma Srđana Predojevića, sa kojim je radila punih 15 godina.

- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije - rekao je izvor.

Jovana uveliko priprema svoju emisiju, a prvi put će se pred kamerama K1 pojaviti najkasnije krajem godine.

- Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje - ističe izvor i dodaje da Jovana nije pomenula kolegu Srđana Predojevića i da ne zna da li će ga pozvati da joj se pridruži.

Jovana još nije komentarisala ove navode, a Srđan Predojević, sa druge strane, kaže da još nije našao posao.

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno. Čim se desi nešto novo, obavestiću vas - rekao je voditelj.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

Pogledajte još