LUPIO MI JE ŠAMAR NA SLAVI I REKAO "KU*VETINO, TI BI I TRUDNA DA SE JE*EŠ": Nadežda Biljić otkrila da ju je Toma tukao i varao dok je bila u drugom stanju!

Nadežda Biljić iznela je sav prljav veš iz vanbračne zajednice sa Tomom Panićem. Pevačica se snimala za Instagram i otkrila da ju je maneken tukao i varao dok je bila trudna!

Folkerka je skroz pukla jer danima gleda Tomu sa ljubavnicom Paulom Hublin u "Zadruzi". Kap koja je prelila čašu bila je Panićeva izjava da je lagao da je voli kako bi očuvao njihovu vezu zbog deteta, kao i da mu je stalno pravila probleme i flertovala sa drugim muškarcima!

- Sve laže! Sve što priča da sam ja radila, on je radio! Dok se drogiran je*avao sa ku*vama po splavovima, a ja sam nisko nosila dete, mogla sam da pobacim! Na slavi kod kuma mi je lupio dve šamarčine jer me je neki gost gledao! Rekao mi je: "Ku*vetino, ti bi i trudna da se je*eš!" - ispričala je Biljićeva na snimku na Instagramu na kom izgleda veoma loše. Osim što je smršala, vidljivi su crni podočnjaci ispod njenih očiju.

Ona je zatim dodala da je njen suprug bio bolesno ljubomoran:

- Stalno me je maltretirao. Nije mi davao da imam prijatelje, branio mi je da odem s drugaricama na kafu. Svaki dan mi je proveravao mobilni telefon!

Bivša učesnica Pinkovog rijalitija kazala je i da je angažovala advokata.

- Tužiću Tomu i njegovu švalerku za sve klevete o meni! To što on kaže da nismo u braku može da okači mačku o rep! Mi smo u vanbračnoj zajednici! Uzeću mu sav novac koji zaradi u "Zadruzi"! A što se tiče deteta, javno obećavam da ga nikad više neće videti! To je moje dete! Da je mislio na sina, ne bi se švalerisao na televiziji i povređivao mu majku - ispričala je Biljićeva, i objasnila da ne želi da sin Longo bude u kontaktu ni s Panićevom porodicom:

- Tominu majku boli ku*ac za njega! Moja mama je digla kredit da bi on platio neku kaznu i da ne bi otišao u zatvor! Brat mu je kriminalac na baterije, ne želim da takvi ljudi odgajaju Longa. Jedino mu je otac korektan čovek. Ma, oteraću ja Tomu u zatvor, znam svašta o njemu!

Nadežda je ponovila da je to njena poslednja izjava o Tomi, a potom je ugasila profil na društvenoj mreži. Dok se ona bori sa dijabetesom, prehladom i detetom koje se hrani na sondu, Paniću cveta ljubav s mladom Hrvaticom.

Izvor: Informer.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još