DUG JE DOSTIGAO CIFRU OD 10 HILJADA EVRA, LORENA ĆE SAZNATI CELU ISTINU: Ana Sević tužila Darka Lazića za svu neisplaćenu alimentaciju?

Pevačica Ana Sević je navodno odlučila da tuži svog bivšeg supruga Darka Lazića, jer je u nedavnom intervjuu, kako ona kaže, ispričao neistinu kada je rekao da godinu dana nije video ćerku Lorenu zbog bivše.

Povod njen tužbe je neisplaćena alimentacija koju joj Darko duguje u iznosu od 10.000 evra, ali ju je posebno zabolela njegova lažna izjava, posle koje se i odlučila da pravud potraži na sudu.

- Ne mogu da uđem u njegovu glavu da bih shvatila zašto je to izjavio... Priložila sam sudu sve dokaze, prvo ročište sa Darkom biće posle mog porođaja. O njemu više ne želim da pričam - rekla je Ana.

Ona je takođe ispričala da će ćerki, kada za to dođe vreme ispričati celu istinu, iako je ona i sada već dovoljno velika i shvata neke stvari.

- Kada dođe vreme za to, moje dete će saznati celu istinu. Mada, Lorena je već sada dovoljno velika i shvata šta se dešava, iako ja ćutim o tome. Bitno mi je i da moji roditelji i prijatelji znaju ko govori istinu, jer su i sami prisustvovali brojnim neprijatnim situacijama - rekla je voditeljka.

Izvor: Informer/Telegraf.rs
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još