Online konferencija "Zima 2020/2021: Kako se destinacije u regionu spremaju za sezonu"

Kompanija Color Media Communications organizuje online konferenciju posvećenu zimskoj turističkoj sezoni 2020/21. Učesnici će, kroz dva panela, razgovarati o organizaciji poslovanja, zimskoj turističkoj ponudi ski-centara, ali i ostalih turističkih destinacija regiona.

Konferencija će se održati u utorak, 17. novembra, sa početkom u 10 časova. Svi zainteresovani moći će da prate i aktivno učestvuju u konferenciju preko live streama na YouTube kanalu Color Media Communications.

Konferenciju će otvoriti: Tatjana Matić, ministarka trgovine, telekomunikacija i turizma Republike Srbije, Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije i Željka Radak-Kukavičić, direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

Na prvom panelu pod nazivom "Hajdemo u planine" učestvovaće predstavnici najvećih ski-centara u regionu koji će će, zajedno sa predstavnicima turističkih organizacija gradova iz zemlje i regiona koji će govoriti na drugom panelu pod nazivom "Zima u banjama i gradovima, na moru, rekama i jezerima", pokušati da odgovore na pitanja - Kako posluju Turističke organizacije i agencije u zimskoj sezoni 2020/2021, u toku pandemije virusa korona? Na koji način su se privremeno, odnosno trajno, promenile navike putnika i kako će izgledati turizam u Srbiji, regionu i svetu u skorijoj budućnosti?

Pogledajte još