POSLE ČETIRI MESECA: Milica Pavlović raskinula vezu sa Nikolasom Saveljićem

Milica Pavlović raskinula je sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem! Pevačica se sa sinom proslavljenog fudbalera Niše Saveljića zabavljala četiri meseca, ali su sada odlučili da na svoju ljubav stave tačku.

Kako Informer saznaje, oni nisu mogli da održe vezu na daljinu jer sportista živi u Los Anđelesu u Americi, pa su se zato razišli:

- Milica i Nikolas su se smuvali letos i proveli divno leto zajedno. Putovali su po regionu, provodili su se u Crnoj Gori i u Hrvatskoj. Posetili su zajedno Budvu, Kotor, Dubrovnik, Hvar. Međutim, problemi su počeli kada je on morao da se vrati u Ameriku - kaže izvor blizak pevačici.

On objašnjava da je Milica na sve načine pokušala da održi ovu vezu jer se posle mnogo vremena konačno zaljubila, ali joj je ljubav "preko žice" veoma teško padala:

- Oni su bili u kontaktu stalno. Nije im smetala ni vremenska razlika. Uvek su nalazili vremena da se dopisuju i da razgovaraju putem video-poziva. Dva meseca su tako održavali ljubav, ali je na kraju puklo. Milica je ta koja nije mogla da izdrži takvu vezu. Rekla mu je da joj je potrebno da joj bude tu, da se viđaju, grle, ljube, izlaze zajedno. Plakali su kada su raskidali, jer se zaista vole, ali su shvatili da njihov odnos nema budućnost.

Milica, naime, nije spremna da napusti Srbiju i karijeru koju je ovde izgradila i preseli se kod njega u Los Anđeles, a ni Nikolas ne želi da žrtvuje život koji je godinama gradio u Americi:

- Nikolas već četiri godine živi u Los Anđelesu i potpuno se navikao na život u SAD. Školuje se na priznatom koledžu UKLA i nije spreman to da prekine zbog ljubavi sa Milicom. Sa druge strane, ona je tip žene koja nikada neće moći da bude samo žena i domaćica. Njoj je karijera važnija od svakog muškarca. Ona ume u šali da kaže da se njena karijera neće probuditi jednog jutra i reći da voli drugu ženu. Iako se zeza kada to izgovara, svi smo svesni da ne postoji ništa na svetu zbog čega bi se odrekla pevanja.

Milica nije želela da komentariše ljubavni brodolom, ali je nedavno izjavila da je Nikolas divan mladić:

- On je dobar dečko, lepo vaspitan i to je sve što imam da kažem.

Nikolas je mlađi od Milice čak sedam godina. Njoj ova razlika nije smetala jer je vaterpolista, kako je ona prijateljima rekla, mnogo zreliji:

- Milica je rekla kako sa Nikolasom može da priča o svemu. Govorila je da je obrazovan, kulturan, dečko sa manirima koji se samo može poželeti.

Izvor: Informer.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još