BEBINO ZDRAVLJE IM JE NA PRVOM MESTU: Luna Đogani i Marko Miljković sele se iz Beograda u Brus

Luna Đogani svesna je da joj tokom trudnoće neće biti lako i da mora mnogo da se pazi pošto korona i dalje hara. Zato je rešila da se skloni iz Beograda.

Kako pišu mediji ona se dogovorila sa verenikom Markom Miljkovićem da odu u Brus kod njegove majke jer tamo nema gužve, dosta je mirnije i što je najvažnije, u blizini je Kopaonik, pa je vazduh mnogo čistiji.

Luni je doktor takođe rekao da zbog bebe više ne sme da se izlaže stresu, a nigde neće biti bolje izolovana nego kod svekrve Nede koja jedva čeka da udovoljava snajki.

- Luna i Marko su se složili da je najpametnije da se povuku i da napuste Beograd na nekoliko meseci. Kod Nede u Brusu je mirno, nema mnogo zaraženih, pa će moći oboje da se opuste. A izbeći će na neko vreme i fanove i paparace koji ih uhode na svakom koraku, što Luni takođe smeta u ovom stanju. Neda će da im kuva sve sveže i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svesni su da je tamo najbezbednija. Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli nekoliko puta da je očekuju i da na tome i Neda insistira - objašnjava izvor i dodaje:

- Markova mama je organizovala majstore da okreče celu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i sin. A blizu im je i Kopaonik, pa će moći da skoknu i do tamo kada im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda reše i da se tu presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gde im se ćefne - završava izvor.

Izvor: srbijadanas.com/Star
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još