DECU JE TUKLA I PSIHIČKI ZLOSTAVLJALA, LAŽE RADI SVOG INTERESA: Dušan Jovančević izneo šokantne detalje o Tanji Savić!

Već mesecima unazad jedna od glavnih tema u javnosti jeste odnos pevačice Tanje Savić sa njenim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je na početku epidemije koronavirusa u Srbiji odveo njihove sinove u Australiju. Tanja je tvrdila da nije znala da će Dušan to uraditi, te iznela niz optužbi na njegov račun gostujući u emisiji, a sada je i Dušan rešio da ispriča svoju stranu priče.

- Tanja je bila u emisiji na i sve što je ispričala o meni je laž. Na kraju emisije je čitala naše poruke. Nije sve čitala, već samo ono što sam joj ja pisao. Želim da svi vide te poruke i da vide kako se ta Tanja Savić, majka naše dece, obraća meni. Odvratno i sramota - započeo je priču Dušan.

- Kako se obraća snajka jednoj svekrvi. Moja keva joj je pisala poruke, a da čujete i audio snimke. Ona se meni ovako obraća, a čuvam našu zajedničku decu. Treba da je sramota. Ima još toga što ću da izbacim u javnost. Kaže da je blokiram, a ona mene blokira. Eto vam dokaz. Sve što priča, laže. Ja ću sve da dokažem. Advokati su me savetovali još uvek da ne pričam, ali neka svet vidi kako se obraća nama - rekao je Dušan i dodao:

- Deca i ja ćemo da imamo našu reč pred sudom i dokaz kako nas je ostavljala. Decu je samu u stanu ostavljala kad su bili mali, dok nisu još ni prohodali. Sve je to ovde u policiji prijavljeno. Kako nas je na zlostavljala. Psihički maltretirala. Pa nek se zakune pred sudijom i bogom da nije istina. A sve dokaze imam iz policije. Decu kako je tukla. Đorđe je otišao ovde u školu sa modricom na licu, Tanja ga je ujela. Škola prijavila policiji, Tanja je morala da ide da odgovara. A kaže da sam ja kriv. Nek se zakune da to nije istina. Sve o meni laže. U emisiji kod Sanje je ispričala 90 posto laži, 10 posto istinu. Sve ostalo je lagala radi svog interesa i marketinga za novu pesmu.

Ono o čemu se najviše spekulisalo u javnosti jeste to što je Tanja iznela da je njen suprug ukrao pasoše i decu bez njenog znanja odveo u Australiju. Međutim, Dušan tvrdi da to nije istina.

- Naravno da je znala. Trebalo je i ona da ide, zbog kovida smo planirali da se vratimo. Onda je nestala i ukrala od dece pasoše. Australijska ambasada i država ovde je pomogla da se vratimo kući za Australiju. Tanja je znala sve vreme. Samo što nas je maltretirala psihički. Ja nikad nisam rekao da ne planiram da se vratim. Njeno ponašanje je nula. Deca sad ne žele da se vrate. Tanja nažalost ima psihički poremećaj koji krije. Ja sam bio uz nju 12 godina braka. Zajedno imamo dva zlatna sina. Ali nešto se Tanji sad dešava i mi ne znamo šta, ne želi našu pomoć. Vratite malo film i njene izjave od pre pet meseci, kada je pričala da smo otišli zbog kovida, da nam je tamo (u Australiji) sigurnije. A sad je okrenula priču. Totalno druga osoba, totalno druga priča! Šta se dešava? Ima neki svoj plan, interes, verovatno marketing zbog nove pesme koju planira da izbaci. Ne znam. Samo znam da istina mora da se sazna - zaključio je Dušan.

Izvor: Pink.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još