VREĐALA ME JE DOK SAM IMALA TUMOR: Majka Tome Panića blokirala Nadeždin broj zbog jezivih poruka

Jasmina Panić, majka zadrugara Tome Panića, rešila je da se oglasi povodom uvreda koje je doživela od snajke Nadežde Biljić otkrivajući pikanterije iz njihovih porodičnih odnosa.

Blokirala sam Nadeždin broj, jer sam dobijala od nje pretnje i uvrede. Toliko je degutantno i bolesno to što mi je radila, da mi upravo glas drhti. Volela sam je i bila sam za nju, to veoma dobro znaju njena majka i ona. Samo mi je žao što sam izbrisala njeno priznanje da je ona Tomi razbila glavu. Sin me je molio da ću se brisanjem te poruke oprati, kako bih i njega zaštitila, ali eto, pogrešila sam – rekla je Jasmina i nastavila:

Imala sam tumor i nakon toga moram da idem na magnetnu. Meni je trebalo 200 evra da idem privatno i požalila sam se njenoj majci koja je obećala da će mi pomoći. Nakon toga me je Nadeżda besramno izvređala. Nazvala sam nakon toga njenu majku Slavicu da sve obustavi, da bi mi Nadežda nakon toga poslala poruku da će Toma jedino biti srećan ako ja ne budem živa – priča Panićeva majka i dodaje kako je unuka Longa poslednji put je videla početkom septembra.

Početkom septembra smo bivši suprug i moja unuka Isidora išli da vidimo Longa. Tada sam ga poslednji put videla i doživela sam neprijatnost. Nadeżda me je provocirala u stanu, da sam od besa morala da izađem. Njeni su bili pristojni prema meni. Kada sam krenula prema vratima, okrenula sam se i pogledala Nadeždu u oči, da bi mi nakon toga suze krenule. Pitala sam je zašto me mrzi, a ona je ostala bez reči – izjavlila je Jasmina koja smatra da je njen sin „pobegao“ u "Zadrugu" zbog Nadeždinog zvocanja.

- Ne mogu da utičem na to što je uradio s Paulom. Nije trebalo to nikako da uradi, znam Tomu i desilo mu se u trenutku. Kao da je želeo da pobegne u "Zadrugu" od Nadežde. Pretpostavljam da je bila džangrizava i da je hteo da se spase od nje. Podržaću uvek svog sina, šta god da odluči – priča Jasmina i dodaje da nije bila u mogućnosti da im pomogne finansijski.

Živim sa 14.000 dinara koji mi ostanu jer otplaćujem kredite zbog svoje dece, za koju sam se borila. Kada su Nadežda i Toma imali i rasipali novac, nijednog trenutka nisam rekla da mi pomognu. Nisam se mešala u te njihove stvari, znaju da živim sa majkom u malom stanu i tako me na kraju Nadežda blati – završava Tomina majka.

Izvor: Star/ svet-scandal.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još