PROSTITUTKO, OTVORILA SI SALON PREKO KU*CA: Milica Kemez fizički nasrnula na Erminu Pašović, obezbeđenje sprečilo karambol! (VIDEO)

Rijaliti učesnice Ermina Pašović i Milica Kemez posvađale su se sinoć za crnim stolom tokom "Mićine igre istine", a verbalni okršaj nastavile su i nakon igrice.

Svađa između dve ukućanke je kulminirala i u jednom trenutku Milica je nasrnula na Erminu.

Lepi Mića koji je bio u blizini, uspeo je da ih razdvoji, a onda je Ermini prišao i Bora Santana, koji je stao na stranu Milice Kemez.

- Ti si jedna kleptomanka i izmišljaš tužnu priču - rekla je Ermina.

- Ja imam familiju i nisam kleptomanka, nemoj tako da me nazivaš - rekla je Milica i napala Erminu.

- Ako je još jednom tako nazoveš j*baću ti sve, ne znam ko te pali od da to radiš, ali ja tebe stvarno ne razumem. Nemoj tako da je nazivaš nije lepo i znaš da je boli, znam ja odakle ide ova priča i molim te smiri se. Ne možeš tako da pričaš sa njom, ona je moja devojka - rekao je Bora.

- Ja sam samo rekla istinu i nisam rekla da je prostitutka, ja sam je samo pitala čime se bavila! Ja znam ko je ona, i mene niko ne nagovara ona je jedan lažov i ja ću da pričam sa njom kako ja hoću, ona je mene izdala ovde dva puta ovde i napolju, ne znaš ti ništa. Otvorila je svoj salon preko ku*ca - rekla je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još