HEROJIMA JE POTREBNA POMOĆ: Meridian nastavlja sa milionskim donacijama bolnicama širom Srbije

Kompanija Meridian još jednom dokazala da će u najtežim trenucima uvek biti uz svoj narod!

Dugogodišnje poslovanje odavno je preraslo u tradiciju koja se prepoznaje po brizi za svakog klijenta. To znači da društvena odgovornost kompanija Meridian ne podrazumeva samo ostvarivanje sopstvenog dobitka.

Od prvog dana osnivanja, kompanija Meridian se istakla svojim humanitarnim radom. Pružajući pomoć onima kojima je najpotrebnija, želi da skrene pažnju drugima da joj se pridruže u tome.

Meridian nikog ne zaboravlja u teškim vremenima

Čitav svet trenutno se bori sa najvećim neprijateljem. Svesni da zdravstvene ustanove i njihovi radnici snose najveći teret borbe sa korona virusom, kompanija Meridian je izdvojila višemilionsku pomoć za najveće heroje današnjice.

Tako je pakete sa deficitarnom medicinsko - tehničkom opremom dobilo preko 60 domova zdravlja u Srbiji. Zatim, Institut za reumatologiju u Beogradu, Opšta bolnica u Požarevcu, Opšta bolnica u Jagodini i KBC Zemun.

Takođe, značajna sredstva uručena su i Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko - bolničkom centru “Dragiša Mišović”, bolnici u Nišu, Centru za palijativno zbrinjavanje - BELhospice. Dok je Institut za majku i dete dobio infuzione pumpe za bebe koje su dragoceno sredstvo u teškim bolestima naših najmlađih.

Donacija zaštitne dezobarijere koju je kladionica Meridian uručila Ustanovi Gerontološki centar Beograda zbrinula je na adekvatan način starije korisnike ovog centra.

Svakodnevno i višemesečno zalaganje ove kompanije na nivou pomoći društva zaista je vredno pažnje i doseže do raznih organizacija poput javnih kuhinja i Crvenog krsta.

Prioritet Meridiana će ostati borba protiv pandemije virusa Covid-19 sve dok ova bolest potpuno ne bude pokorena.

Meridianbet će i dalje nezaustavljivo pomagati kovid bolnice, kao i ostale zdravstvene ustanove u zavisnosti od toga gde je u datom trenutku najpotrebnije. To je ono što ih čini zaista jednom od društveno najangažovanijih kompanija na našim prostorima.

Briga o lekarima i ostalim zdravstvenim radnicima, kao i o uslovima u kojima rade, ostaje glavni prioritet kompanije Meridian.

Solidarnost je veoma važna u periodu kada se ceo svet suočava sa istim problemom. Jačanje kolektivne društvene svesti o tome da samo ujedinjeni možemo pobediti pandemiju.

Meridian – uvek uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
14 komentara
 1. Maras!!! says

  Svako od nas kao pojedinac treba da se ugleda na ove ljude.Sada vise nego ikada

  1. Lana says

   Uz ovakve kompanije smo svi na dobitku, hvala vam

   1. Bane says

    Bravo, samo tako nastavite. Bilo bi lepo kad bi se takmičile kladionice ko će biti humaniji. Koliko sam upućen Meridian je lider i u tom segmentu.

    1. Aleksa22 says

     Meni iskreno nista ni novo ni cudno. Unazad godinama citam o humanosti ove kladionice. Svaka im cast. U ostalo ne ulazim niti se kockam, ali za drustvenu odgovornost im skidam kapu

 2. nanazmaj says

  Nikada nije bila potrebnija pomoc i razumevanje nego sada!Svaka cast na inicijativi i akciji Meridiana koji svima treba da sluze za primer….

  1. Djole says

   Lep gest, humanost je jako važna pogotovo sad kad smo u pandemiji. Na pravu adresu ste uputili pomoć!

 3. steva1991 says

  To je nešto sto krasi ovu firmu i ljude koji nikad nisu vezali od toga da pomognu svima kojima je to potrebno ,za svaku pohvalu

 4. Nidza007 says

  Meridianova nesebicnost je primer drugim firmama koje treba da se prikljuce i pomognu koliko mogu.

 5. Brka says

  Divno,red je ds neko pokaze pojedincima gde je potrebno ulaganje i pomoc😊

 6. Dusan says

  Od kladionice se najmanje oceluje ovako nesto😁Novac je napokon otisao tamo gde je najpotrebniji.

 7. Flaki says

  Meridian preozbiljna kompanija…uvek tu uz svoj narod kada je najpotrebnije

 8. Gemo says

  Kad procitam ovako nesto, onda mi i ne bude krivo ato sam sinoc sve puko na manju/vecu

 9. Aleksa22 says

  Bravo , najbolja kladionica ikada, ovakvi bonusi nemaju ni u jednoj kladionici

 10. Dzoker says

  Definitivno kladionica koja ima najbolju ponudu a sada i najbolje bonuse

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.