HEROJIMA JE POTREBNA POMOĆ: Meridian nastavlja sa milionskim donacijama bolnicama širom Srbije

Kompanija Meridian još jednom dokazala da će u najtežim trenucima uvek biti uz svoj narod!

Dugogodišnje poslovanje odavno je preraslo u tradiciju koja se prepoznaje po brizi za svakog klijenta. To znači da društvena odgovornost kompanija Meridian ne podrazumeva samo ostvarivanje sopstvenog dobitka.

Od prvog dana osnivanja, kompanija Meridian se istakla svojim humanitarnim radom. Pružajući pomoć onima kojima je najpotrebnija, želi da skrene pažnju drugima da joj se pridruže u tome.

Meridian nikog ne zaboravlja u teškim vremenima

Čitav svet trenutno se bori sa najvećim neprijateljem. Svesni da zdravstvene ustanove i njihovi radnici snose najveći teret borbe sa korona virusom, kompanija Meridian je izdvojila višemilionsku pomoć za najveće heroje današnjice.

Tako je pakete sa deficitarnom medicinsko - tehničkom opremom dobilo preko 60 domova zdravlja u Srbiji. Zatim, Institut za reumatologiju u Beogradu, Opšta bolnica u Požarevcu, Opšta bolnica u Jagodini i KBC Zemun.

Takođe, značajna sredstva uručena su i Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko - bolničkom centru “Dragiša Mišović”, bolnici u Nišu, Centru za palijativno zbrinjavanje - BELhospice. Dok je Institut za majku i dete dobio infuzione pumpe za bebe koje su dragoceno sredstvo u teškim bolestima naših najmlađih.

Donacija zaštitne dezobarijere koju je kladionica Meridian uručila Ustanovi Gerontološki centar Beograda zbrinula je na adekvatan način starije korisnike ovog centra.

Svakodnevno i višemesečno zalaganje ove kompanije na nivou pomoći društva zaista je vredno pažnje i doseže do raznih organizacija poput javnih kuhinja i Crvenog krsta.

Prioritet Meridiana će ostati borba protiv pandemije virusa Covid-19 sve dok ova bolest potpuno ne bude pokorena.

Meridianbet će i dalje nezaustavljivo pomagati kovid bolnice, kao i ostale zdravstvene ustanove u zavisnosti od toga gde je u datom trenutku najpotrebnije. To je ono što ih čini zaista jednom od društveno najangažovanijih kompanija na našim prostorima.

Briga o lekarima i ostalim zdravstvenim radnicima, kao i o uslovima u kojima rade, ostaje glavni prioritet kompanije Meridian.

Solidarnost je veoma važna u periodu kada se ceo svet suočava sa istim problemom. Jačanje kolektivne društvene svesti o tome da samo ujedinjeni možemo pobediti pandemiju.

Meridian – uvek uz svoj narod.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još