LUNA ĐOGANI NIKAD ISKRENIJA: Trebalo bi da se venčam, neću da mi dete bude rođeno u vanbračnoj zajednici!

Luna Đogani napravila je presedan i u emisiji "Amidži šou" otkrila šta se novo dešava u njenom životu, s obzirom na to da se više ne eksponira kao pre, a naročito od kada je obelodanila da je u drugom stanju.

Bivša zadrugarka osvrnula se na svoje finansije budući da ove godine neće imati prihod od rijalitija kao što je to bio slučaj prethodne tri godine.

- Ljudi misle da imam puno para, ali to nije tačno. Dosta zarađujem od Instagrama, to je tačno, zato što me tamo prati pola miliona ljudi. Od toga može da se živi. Kada sam prvi put počela da zarađujem od toga, imala sam 100.000 pratilaca i za reklamiranje nekih patika sam dobila 50 evra. Sad je taj iznos mnogo veći, ne bih da otkrivam tačan iznos, ali po objavi svakako dobijem više od 400 do 500 evra - rekla je Luna.

Luna je otkrila da ne želi da joj se dete rodi u vanbračnoj zajednici.

- Trebalo bi da se venčam, neću da mi dete bude vanbračno. Hteli smo da napravimo veliko venčanje, neće biti slavlja, ali moraće nešto da se završi pre porođaja - rekla je Đoganijeva u emisiji i otkrila da ima osećaj da nosi devojčicu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još