IVAN BOSILJČIĆ ZAŠTITNIČKI NASTROJEN PREMA PORODICI: Život bih dao za Jelenu i Ninu

Popularni glumac Ivan Bosiljčić u intervjuu za magazin "Story" progovorio je o devetogodišnjem braku sa suprugom Jelenom Tomašević i odrastanju ćerke Nine.

Nedavno ste na vrlo lep i romantičan način javno čestitali Jeleni rođendan. Koliko njoj, a koliko vama znače ti gestovi?

- Ne moraju takvi momenti uvek da budu javni. To što sam napisao samo je crtica u odnosu na ono kako se izražava ljubav, naročito najbližima - zagrljajem, lojalnošću i spremnošću na žrtvu zarad njih.

Mislite li da se kod nas muškarci generalno libe takvih romantičnih gestova i zbog čega je to tako? Da li možda misle da tako sami sebi oduzimaju muškost?

- Šire gledano, meni se sviđa naš muški mentalitet. Naročito je cenjen u drugim narodima, na primer, u Rusiji neprestano ističu našu muževnost. U savremenim šablonima, kad se pomene izražavanje emocija, odmah se misli na muško-ženske odnose. Ali ne zaboravimo da se prava emotivnost čoveka vidi i u odnosu prema detetu, roditelju, otadžbini... Mislim da je pravi muškarac onaj koji je spreman da da sve od sebe za bližnje, i život ako je potrebno.

Koliko vam je, dok radite u Rusiji, važno da svakodnevno održavate kontakt sa suprugom i ćerkom? Da li se nekad desi da se psihički i fizički od svega izmorite a one vam daju podstrek da nastavite još jače da gradite put u drugoj zemlji?

- U inostranstvo ne idem na duže od 10 dana u kontinuitetu, tako i biram nove projekte. Ukoliko snimanje ipak iziskuje duži period, gledam da to bude tokom leta da Jelena i ja možemo da organizujemo česte dolaske nje i Nine i duža ostajanja kod mene. Prošla godina u Sankt Peterburgu bila je pun pogodak.

Koliko je važno danas ostati normalan i stabilan, posebno što ste supruga i vi javne ličnosti? Kakav primer želite da date ćerki?

- Jelena i ja neprestano podsećamo jedno drugo, često i naglas pred detetom, da u životu ništa nije fatalno, jer za sve postoji rešenje. To i pokazujemo Nini svojim ponašanjem. Trudimo se da joj praktično približimo našu tradiciju i našu veru, jer kakvo god vreme da bude i gde god da se nalazi, znajući svoju tradiciju moći će jasno sebe da pozicionira u odnosu na svet. A poznajući svoju veru, nikad neće imati osećaj da je sama.

Izvor: Story.rs
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još