OVO JE BRUKA I SRAMOTA, IMA DETE NAPOLJU, A MAZI GA DOLE: Zadrugari osudili Maju Marković zbog seksa sa Alenom (VIDEO 18+)

U toku jučerašnje emisije "Gledanje snimaka", učesnici "Zadruge" imali su priliku da vide intiman čin Maje Marković i Alena Hadrovića. Dok su gledali, Paula Hublin i Maja sve vreme su se smejale, dok je Alen stavio od sramote ruke na lice.

- Ja sam to već rekla, da se mazimo i ljubimo - rekla je Maja i sve vreme se smejala.

- Nemam komentar - rekao je Alen sav posramljen.

- Maji je ovo najmanje potrebno, ovo je blam i sramota. Alena je stid, ovo je bruka i sramota! Ti kod kuće imaš malo dete. Ti si na javnom mestu - rekao je Lepi Mića.

- Ja se slažem sa Mićom, njoj ovo ne treba, ona je u drugačijom situaciji, ima neku priču koju vuče spolja. Ima dete napolju, malo je degutantno, mazila ti je... - odbrusila je Sanja Stanković.

- Ja kažem da nije - tvrdio je Hadrović.

- Ja mislim da ona gubi u budućnosti sa ovim, on nema obaveze napolju. On opravdava svoj postupak, ali zaboravi i nastavi dalje, totalno u slobodnoj varijanti, a znamo da je ona takva privatno - rekla je Lili.

- Majo nikada iz malog mozga ne smeš da izbaciš da imaš malo dete, ovo neko gleda, vidi se sve, gledaju ti roditelji! - poručila je Ivana Šašić.

- A šta gledaju? To što se sa njim mazim i grlim? A šta vi radite?! - zaurlala je Maja.

- Ja Alena ne mogu da povežem sa ludačom malom Zerinom, malo mi je i žao Maje sada. On je bio i sa Zerinom, moguće da ona na kraju izgubi, a izgubiće svakako - poručila je inspektorka.

- Jeste ružno zbog Joce, iako ne želi da gleda, on će otvoriti. Kada si već jela g*vna, jedi do kraja! - rekla je Ermina.

- Jeste ružno, ja kada sam sa njim zaboravim na to. To što mi imamo, naravno da imamo emocije, a to što neki pričaju za dete, nema tu šta da pošalje, tu nije ništa ružno, možda jeste, zbog ove situacije, mi nismo imali seks! - pravdala se Maja.

- Ti ćeš ovde biti na stubu srama, ne Joca, devojko! - odbrusio je Lepi Mića.

- Ona je mnogo goru stvar uradila Mićo - dodala je Pašovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još