POSLE SEDAM DANA MUČENJA MAJKE, USPELI SU DA ME IZVUKU: Dušica Jakovljević povodom 40. rođendana otkrila priču o svom rođenju i rasplakala fanove! (FOTO)

Voditeljka Dušica Jakovljević danas puni 40 godina, a u ponoć su je iznenadili mama i tata koji su joj na kućni prag doneli rođendansku tortu.

Oduševljena slavljenica nije krila sreću, a putem Instagrama odlučila je da se zahvali svima na čestitkama, ali i ispriča kako je došla na svet te je fanovima naterala suze na oči.

- I evo dočekah taj tridesetdeseti rođendan! Znate šta, osećam da tek sad sve počinje... Zahvalna sam na svemu što imam i znam da će zbog toga doći i sve što želim! U ponoć su me iznenadili mama i tata (mama ne voli da se slika, da se ne bi neko zaljubio u nju pa da tata onda mora da ga lema). Oni najbolje znaju koliko je bilo teško isporučiti me na ovaj svet! Nisam htela da izađem! Ma, ni u ludilu! Posle sedam dana mučenja majke, uspeli su da me izvuku uz svu aparaturu koju je iko ikada izmislio. Mojoj srećnoj zvezdi pod kojom sam rođena tada je laknulo, ali se tada zainatila i zarekla da će dati sve od sebe da me sreća uvek prati! Imala sam budžu neku na glavi od težine porođaja, ali mama kaže da sam joj se osmehnula čim su me prineli. Od tada nisam skidala osmeh sa lica. Osim kad sam ih maltretirala kao beba plačući noćima, dok me ne stave u kola i ne voze po gradu. Sada me pitaju zašto noću skitam, pa mislim da sam upravo dala odgovor... I jesu me razmazili, imali su svo pravo na to! Ali sam uvek bila zahvalna, jer su mi jako usadili svest o važnosti porodice. Vaspitana sam da budem šmeker i car, mamina dama i tatin delija! Da imam kodekse, da idem za svojim snovima, da širim svoja krila... I da volim ovaj život! Iako ih nekad naljutim svojim idejama ili delima, ali to je normalna stvar. Dobiješ ćerku svetle puti, duge smeđe kose, sa grudima na tatu i manirima na mamu, a ona se ofarba u sve boje sveta, ošiša na kratko i išara telo nekim raznim slikama! Ali je i tada podržiš jer je svoja, a tvoja. Jer je nema dve na svijet. Jer je luda koliko je teška, a nije laka. Hvala vam svima koji mi šaljete poruke, hvala što ste deo mog života - napisala je Dušica u opisu fotografije na kojoj joj otac daje rođendansku tortu.

"Rastopila si nas", "Ličiš na oca, uživaj u svom danu", "Suze mi same teku, bravo za mamu", "Uvek borac", bili su samo neki od komentara ispod Dušicine objave.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još