BIO SAM HOMOFOB, DOK JEDNA LEZBIJKA NIJE POMOGLA MOM OCU: Vladimir Tomović žestoko odbrusio Moniki Horvat (VIDEO)

Zadrugari su sinoć u Beloj kući zaigrali još jednu "Igre istine", a Moniku Horvat zanimalo je mišljenje Vladimira Tomovića o istopolnim odnosima, nakon što je bila u vezi sa Matorom, ali i izjavila ljubav manekenki Jovani Ljubisavljević.

- Šta zaista misliš o ovoj mojoj priči? - pitala je Monika.

- Kad mi budeš ispričala priču, da ste se na brodu j*bali i drogirali, to kad priznaš, e onda ću ti reći - odgovorio je Tomović.

- Primitivizam. Ja sam celu istinu ispričala. Ja jahte nisam spominjala, moj tata ih drži kod kuće. Nisam se drogirala, niti je ta devojka - rekla je Monika.

- Ja nisam iz tog filma, ne mrzim nikoga. Bio sam homofob dok lezbijka nije pomogla mom ocu, ne možete da napravite od mene što nisam... Ja nisam hteo da slušam. Ja ćutim o tvom odnosu sa Matorom - rekao je Tomović.

- Ako tvoji roditelji znaju za sve, ti si hrabra ili luda - dodao je Vuk Mob.

- Moji roditelji znaju za sve moje egzibicije, Vuče ti bi umro kad bi znao. Vladimire, znam koliko si protiv kako kažeš nemorala i bluda. I ja sam protiv agresije, nasilja, svakog ko digne ruku na ženu bih ubila. Ti što si zamerio za njenog muža... - govorila je Monika.

- Pa šta ako ima 80 godina, znam parove od 80 godina, deda drži babu pa šetaju korzoom, to nije ljubav sigurno - rekao je Vladimir.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još