VISOKE POTPETICE, CRNA HALJINA I DUBOKI DEKOLTE: Svetlana Ceca Ražnatović blistala u noćnom izlasku (VIDEO)

Poznavaoci estradnih prilika odlično su upoznati sa tim da folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne ide često na javna, gradska okupljanja, već prevashodno slobodno vreme provodi van očiju javnosti, u svom porodičnom domu na Dedinju... A kada ga napusti, i to tip-top sređena, jasno je kao dan da za to ima ozbiljan razlog.

Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je pre nekoliko dana popularnu pevačicu, koja je svoju vilu napustila u društvu sestre Lidije i zeta Predraga Ocokoljića. Oni su se zagrlili, a potom prošetali do džipa parkiranog u neposrednoj blizini, da bi se potom uputili u sam centar grada, gde se u jednom od prestoničkih lokala održavala rođendanska proslava prijatelja Ražnatovića.

Ceca je bila tip-top sređena, u dubokim čizmama sa visokom potpeticom i uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, koji ostavlja bez daha. Stajling je, naravno, upotpunila odgovarajućom torbicom i crnim kaputom, a nema sumnje da je te noći izazvala mnoštvo pogleda, ali i lavinu komentara na račun svog fizičkog izgleda.

Izvor: Pink.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još