NE PRILIČI MI DA OSTAVIM SINA ZBOG NEČIJEG PENISA U "ZADRUZI": Nadežda Biljić otvorila dušu putem lajva na Instagramu! (VIDEO)

Nadežda Biljić odlučila je da se oglasi putem lajva na Instagramu i svojim pratiocima otkrije pravu istinu o svom zdravlju, ali i stavi tačku na priče o nevenčanom suprugu Tomi Paniću i "Zadruzi 4".

Pevačica je istakla da je oprostila Paniću, ali da joj je ipak preči sin Longo te da neće ući u rijaliti zbog nečijeg polnog organa.

- Ćao drugari, kako ste, čujem razne spekulacije, da ću da uđem u rijaliti, te mi je dobro, te nije, samo želim da kažem da mi nije bilo dobro, ali sada sam okej, žao mi je dušmani, ali nećete još dočekati moj kraj. I da, neću ući u "Zadrugu" uopšte, niti me to zanima, mada, nikad se ne zna. Uostalom ja imam dete od osam meseci i ne bih volela da ga ostavim zbog nečijeg polnog organa. Mislim ja se borim za svog supruga, ali ipak sam majka pre svega. Tako da sam mnogo više potrebnija svom detetu nego "Zadruzi" i celom tom projektu. Jedino ako budem dobila baš dobru ponudu, tada ću razmisliti o ulasku. Ja sam Tomi već oprostila, ali da li ću da mu zaboravim to je pitanje. Ja neću nalaziti nikakve frajere da bih se njemu svetila, jer ponavljam, ipak sam ja majka, ne priliče mi te stvari. Imam predivno dete, tako da to je to što sam htela da vam kažem. Da li mene Toma voli ili ne voli, to je naša stvar, svakako ćemo obaviti razgovor. Moji roditelji mi pomažu oko deteta, meni je bitno da sam se ostvarila kao majka, a drugi neka rade kako misle da bi trebalo. Svako ima pravo na grešku, nikakav problem. Meni nije do života, a kamoli do provoda, izašla sam večeras na kafu. Kome će Toma da donese novac to ćemo rešiti kad bude izašao - rekla je Nadežda vidno raspoložena jer je izašla nakon dužeg vremena u grad.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nadezda (@nadezda_biljic_official)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još