NAJLEPŠI JE MILIČIN ZAGRLJAJ I SIGURNA LUKA MOG ANTONIJA: Žarko Jokanović oglasio se nakon izlaska iz kovid bolnice (FOTO)

Žarko Jokanović više od dve nedelje proveo je u kovid ambulanti, a juče je konačno napustio bolnicu, presrećan što može da bude sa svojom porodicom.

Naime, poznati scenarista i glumac rešio je da se oglasi putem društvene mreže Instagram i zahvali svima na neizmernoj podršci tokom borbe sa koronavirusom.

- Nakon 15 dana provedenih u kovid bolnici i 26. dana od prvih simptoma - juče sam došao kući. Na najlepše mesto i u najsigurniju oazu - u Miličin zagrljaj i u sigurnu luku mog Antonija. Njih dvoje su sve vreme bili moja najveća ljubav, moja najznačajnija podrška, moj motiv, ali i moja briga - "šta ako..." Hvala vam beskrajno što postojite, lepi moji, moji univerzumi ljubavi i dobrote. Spasili su me lekari. Medicinske sestre i tehničari i na tome sam im beskrajno zahvalan. Svi ti ljudi su stručne, moralne i ljudske gromade. Hvala i iskrenim prijateljima iz naše serije "Igra sudbine". Hvala svim našim prijateljima, kako onim iz realnog života, tako i onim virtuelnim, sa društvenih mreža. Iz svih delova sveta. Toliko ljubavi, podrške, spremnosti da pomognu nešto je najdivnije što mi se ikada desilo u životu, uprkos teškim okolnostima u kojima sam bio. Ljubav do neba... - napisao je Jokanović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Žarko Jokanović (@zarjok)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: zarjok/Instagram

Pogledajte još