SAHRANJEN U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Ivan Bekjarev ispraćen na večni počinak

Glumac Ivan Bekjarev, koji je u ponedeljak 16. novembra preminuo u Beogradu od posledica koronavirusa, sahranjen je danas na beogradskom Novom groblju.

Uprkos tome što je bilo govora o tome da će glumac biti sahranjen samo u najužem krugu porodice, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, Bekjareva su danas na večni počinak ispratili neutešna supruga Mikica i sin Vanja, kao i mnogobrojni prijatelji, familija, ali i kolege.

Poslednji pozdrav voljenom glumcu uputili su brojni poštovaoci njegovog lika i dela među kojima su Zoran Đorđević, član predsedništva SNS, proslavljena glumica Svetlana BojkovićEva RasOlivera ViktorovićIva Štrljić Saša Joksimović, inače nekadašnji učesnici Bekjareva, Marijana Mićić, Dejan Tončić, Vladimir Kerkez, Stevan Piale, Jelena Matijašević kao i mnogi drugi...

Sanduk s posmrtnim ostacima pokojnog glumca položeni su u grobnicu pored one u kojoj je sahranjen poznati slikar Vladimir Veličković, u Aleji zaslužnih građana beogradskog Novog groblja.

Inače, povodom smrti Ivana Bekjareva biće organizovan i komemorativni skup u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, čije je Ivan bio član od 1968. do 2001. godine, kada se za to budu stekli uslovi zbog trenutne epidemiološke situacije, saopštili su iz tog teatra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Novo Jutro-Printscreen/Youtube

Pogledajte još