SUPRUGA ACA PEJOVIĆA POBEDILA TEŠKU BOLEST: Pevač zaplakao u emisiji kada se prisetio najtežih dana u životu

Supruga Aca Pejovića, Biljana, uspela je da pobedi tešku bolest, a pevač se sa suzama u očima prisetio veoma teških momenata koje je porodica preživela.

Naime, krajem februara 2015. godine, Biljana je u polusvesnom stanju prebačena u Urgentni centar kada joj je iz čista mira pozlilo. Nakon pregleda, doktori su utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu i supruga Aca Pejovića hitno je operisana.

Iako ne voli da priča o svemu tome, pevač se na poziv Milana Kalinića pojavio u emisiji "Preživeli". On je po prvi put otvoreno pričao sa kakvim bolom, neizvesnošću i strahom se njegova porodica suočavala u tom periodu. Ćerke Magdalena, Marija i Iva morale su da budu jače nego ikada.

- Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio Biljanu na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put - rekao je Pejović drhtavim glasom sa suzama u očima.

- Nekako sam osećao potrebu da budem sam sa klincima. Sednem sa njima, zagrlim ih i kažem: "Možemo da ostanemo bez mame, ali…" - izgovorio je pevač i u tom momentu zaplakao pred kamerama u emisiji.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: aco_pejovic/Instagram

Pogledajte još