ISKORISTILA ME JE NA GARNITURI: Vladimir Tomović otkrio da se nije desio samo poljubac sa Majom, Janjuš poludeo! (VIDEO)

Vladimir Tomović izneo je šok informaciju da se više puta u toku ove sezone "Zadruge" ljubio sa Majom Marinković, a onda je usledilo nešto novo:

- Kunem se i da sam ovde dirao njenu zadnjicu, a da je ona rekla "Nemoj, dobila sam" - dodao je on.

- Boli te, jer sam te iskoristila - vikala je Maja.

- Postoje osobe koje, kad gledaš, znaš da li lažu. Ja Maju znam kad je pogledam. Ne da laže... ona je patološki lažov. Mnogo stvari ja znam i rekao sam Šebezu "Sada ćeš videti šta će se desiti". Ja nisam želeo ni da je poljubim, ni da je pipnem. Želeo sam da izdržim, samo ovako da budemo dve, tri nedelje, ali ne mogu. Dovoljno je da neko uđe i kaže da te voli, desiće se ovo. Neću se više ni igrati sa tobom - govorio je Marko Janjušević Janjuš.

- Tomoviću, iskoristila sam te, ali ne u intimnom smislu, jer svi znamo šta si - nastavljala je Maja.

- Kada, na krevetu ili na garnituri ovde? - smejao se Tomović.

- Ovo mi je dno-dna, druže! Nemam reči. Sram te bilo, ne zbog ponašanja prema meni, nego prema sebi. Možda mi je i krivo što nismo imali seks... - besnio je Janjuš.

- Da kažem svima, Tomović kvari govnj*ve veze, a ne prave! Sve je istina, ja vam kažem, mene ljudi ovde poznaju. Pet puta sam se zakleo, ljubili smo se jezicima u usta. Žalićeš što me prodaješ za sitno mila moja. Dolazila mi je deset puta na krevet, obećavala da će da menja baterije i ostalo - objasnio je Tomović.

- Isti taj Vladimir je hteo da spava kod mene! - rekla je Maja.

- Pa istina je, šta onda? Ove godine idete sa mnom u kanal svi, samo da vam kažem! - vikao je Vladimir.

- Kada je Maja rekla neke stvari o njihovom odnosu, ja sam joj rekao: "Majo, nemoj da ti budem igračka". Ona je dala dovoljno razloga da svako to pomisli - rekao je Vladimir.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još