MAJA NIJE U VINKLU, TERAJ JE U KU*AC: Kristijan Golubović očitao bukvicu Janjušu nakon lažiranja bekstva (VIDEO)

Nakon povratka na imanje Marko Janjušević Janjuš koji je lažirao bekstvo i proveo neko vreme na Rajskom ostrvu, jedva je dočekao da ode kod Maje Marinković, kako bi joj prepričao šta je video i čuo, a zatim i da poseti drugare u pabu.

- Volim te - rekla je Marinkovićeva čim je ugledala Janjuša.

- Tražio sam da vidim kako ćeš reagovati, ali ne mogu da te gledam da plačeš. Niko ne zna da ja tebe odlično poznajem i znam šta radiš u životu. Najveće gluposti praviš. Miljana ne zna šta će sa Zolom, pa priča da sam ja pisao Šopićki. Ti pričaš kako te ja držim za ruku, a zašto? Ne zato što te volim, nego zato što mi plačeš. Ja znam koliko si ti meni zla nanela i mojim najbližim. Meni Kruna i Ena moraju biti na prvom mestu. Bio ja sa tobom ili ne, oni će mi uvek biti na prvom mestu - poručio je Janjuš Maji.

Bivši košarkaš pozdravljao se sa zadrugarima redom, pa je otišao kod Kristijana Golubovića. On ga je lepo dočekao, pa mu održao predavanje zbog svega.

- Pa, gde si ti? Ja joj kažem, ti si podneo najveću cenu svega, stavio si sve na kocku, šta ona sad plače? Tu se svađate kao mala deca, ona riga, idite bre u ku*ac, šta sad rigaš - rekao mu je Kristijan.

- Batali je, čoveče, koji ti je ku*ac, vidiš da nije kako treba - složio se Čorba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još