ODUSTALI SMO OD STANA, STVARI SU SE ZAKOMPLIKOVALE: Luna Đogani i Marko Miljković planiraju izgradnju porodične kuće?

Marko Miljković je otkrio da on i njegova trudna verenica Luna Đogani planiraju da izgrade kuću u kojoj će živeti, jer im treba veći prostor zbog bebe.

- Odustao sam od stana u Zemunu koji sam kaparisao, jer su se stvari zakomplikovale. Angažovan sam na kupovini drugog stana, u Zemunu ili na Novom Beogradu. Ako uspem povoljno da nađem plac, Luna i ja planiramo da napravimo kuću. Treba nam veći prostor, jer dolazi beba - ispričao je dizajner pa otkrio koliko je Luna zahtevna trudnica.

- Lunini prohtevi su vezani za hranu. Tražila je da joj spremim gibanicu. Prvi put sam je pravio i bila je odlična. Luna je sve pojela.

- Naša beba će svakako biti najdivnije stvorenje, jedva čekamo da dođe na svet. Na koga god da liči, biće najlepše dete na svetu. Kad kupimo stan, onda ćemo da preuređujemo sobu za bebu. Već imamo neke ideje. Naša beba će imati sve - dodao je Marko, pa otkrio kako je reagovala njegova mama kada je saznala da će biti baka.

- Moja mama je bila presrećna kad sam joj saopštio da će postati baka. Vrisnula je preko telefona. Nisam joj uživo saopštio, jer sam želeo da među prvima sazna. Ona obožava Lunu, pa nije krila koliko je srećna.

Izvor: Hit Informer/Blic.rs
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još