NISAM NI OČEKIVAO DRUGAČIJI ODGOVOR OD MANEKENKE UDATE ZA GOLMANA: Anu Rajković žestoko iskritikovali na Instagramu! (FOTO)

Ana i Predrag Rajković pre mesec dana postali su ponosni roditelji drugog dečaka kojem su dali ime Tadija. Naime, manekenka je zbog svoje izjave za časopis "Story" naišla na osudu na Instagramu od jednog tate.

Ana je rekla da njen suprug zbog brojnih obaveza nije u mogućnosti da bude sa njom i dvoje dece, te joj je dadilja preko potrebna kako bi joj pomogla. Zbog svog intervjua, 24-godišnja lepotica našla se na meti kritika.

Rajkovićeva je potom javno putem svog Instagram naloga u vidu storija objavila prepisku sa pratiocem.

- Kada žena živi sama sa detetom i rodi još jednu bebu znači da ima dvoje dece. Još uvek nisam čula a ni videla ženu koja iz porodilišta ide pravo u park sa svojim starijim detotom i trči, spušta se niz tobogan itd... I nisi ljubomoran, samo si površan! Ja imam mogućnosti i baš iz tog razloga nisam želela da moj stariji sin bude u kući po ceo dan, jer nema ko da ide sa njim napolje, zar to nije pametna odluka? - odgovorila je na stori nepoznatog tate Ana Rajković.

- Prvo iz ove izjave ne mogu da znam koliko dece imaš. Čestitam ti na drugoj bebi. Ali zašto potreba da se potencira?! Svaka čast ako si se dobro udala i imaš pomoć dadilje. Da li je to tvoj najveći uspeh? I da, pametna odluka - prokomentarisao je njen pratilac.

- Ne dobro, već predobro. I sledeći put se raspitaj, pa komentariši - kratko je odgovorila manekenka.

- Nisam ni očekivao drugačiji odgovor od manekenke udate za golmana... - napisao je pratilac.

- Koja je akademski građanin, prvakinja u karateu, govori četiri strana jezika. Čisto da imaš predstavu svoje ograničenosti - odgovorila je Rajkovićeva.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: rajkovic__ana/Instagram

Pogledajte još