SVE JE BIO MARKETINŠKI TRIK: Dušan Jovančević otkrio detalje odnosa sa suprugom Tanjom Savić!

"Ko se bije, taj se voli" su stihovi pesme, koju smo kao mali pevali u školi kada bi dečaci začikivali devojčice, a oni se očigledno i danas rado pevaju u domu pevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića!

Naime, iako je Tanja osam meseci javno tvrdila da joj je suprug nasilnik oteo decu i na prevaru odveo u Australiju, čini se da mu je pevačica oprostila svu torturu koju je prošla zbog njega.

Osim što je Tanja potvrdila da se pomirila sa suprugom, Jovančević je u ekskluzivnom razgovoru istakao da se sa Savićevom zapravo nikada nije ni svađao i da je njihov medijski rat  bio samo marketinški trik.

- Tanja i ja se jesmo pomirili - rekao je na početku razgovora Dušan Jovančević i dodao da se sa Savićevom čuje svakoga dana, po nekoliko puta dnevno.

- Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam - rekao je on, a onda izjavio nešto što se kosi sa svime što je do tada rekao. Prema njegovim tvrdnjama, zapravo, čitava njihova priča o otmici i nasilju je farsa za javnost.

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu - izjavio je on, bez griže savesti.

Jovančević je potom prosledio SMS poruke koje je razmenjivao sa Tanjom, a za koje tvrdi da su nastale pre nekoliko dana. U njima mu ona zaista govori da ga voli i da joj nedostaje, kao i to da mašta o danu kada će se probuditi pored njega i dece. Kada smo ga upitali zbog čega onda ona govori suprotno u javnosti, kratko je rekao:

- Tanja sebi pravi marketing, jer treba da izbaci novu pesmu.

Navodno su se supružnici dogovorili i da se vide čim se stiša pandemija koronavirusa.

- Tanja će doći u Australiju kod nas. Kada stigne, nećemo izlaziti iz sobe mesec dana - dodao je Dušan.

Izvor: Alo.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još