ANA NIKOLIĆ O KORONAVIRUSU: Članove porodice sam smestila u bolnice

Pevačica Ana Nikolić gostujući u emisiji otkrila je da je članove najšire porodice smestila po bolnicama zbog koronavirusa.

- Kako mogu da budem, kao i svi ljudi u ovoj zemlji, osećam se loše, nesigurno, uplašeno, neizvesno. Naravno da se ne osećam najbolje, ali šou mora da se nastavi. Manje-više što sam majka, ovo najmanje pogađa decu, to je za njih običan virus. Ono što sam doživela oko sebe, od strane porodice, prijatelja, članove najšire porodice sam smestila po bolnicama, nije baš prijatno, odbrojavam dane da ova godina prođe - rekla je pevačica i dodala:

Osećaš se nemoćno, bespomoćno, naravno da uvek može da se nađe način, ali nije baš prijatno i nije sve tako kako izgleda, malo je situacija ozbiljnija, pola porodice mi je zaposleno u zdravstvu. Pola zdravstva je obolelo, nema ko da se leči. Otkako sam rodila Taru u moju kuću se ulazi sa natikačama, sa maskama. Ona se rodila malo ranije, prvo mi je dete, bila je tolika sterilnost, ona je za tri godine jednom bila bolesna, toliko je čuvam. U moju kuću se ulazi sa maskom i natikačama i pre kovida, retko ko nam dolazi i inače, a sad pet puta više. Sad kad budem imala drugo dete sa nekim dečkom, neću biti tako sterilna - rekla je Ana u pomenutoj emisiji.

Izvor: Informer.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još