OPTIČKI KABLOVI PRESEČENI ŠEST MINUTA PRED POČETAK EMISIJE: Jovana Joksimović otkrila sa čime se suočila prvog radnog dana na K1 televiziji (FOTO)

Voditeljka Jovana Joksimović danas je premijerno na K1 televiziji vodila Jutarnji program "Uranak", a sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je sa čime se suočila samo nekoliko minuta pred početak emisije.

Naime, optički kablovi televizije Željka Joksimovića su presečeni i emisija je kasnila puna dva sata, što je lepa voditeljka doživela kao sabotažu konkurentskih televizija.

- Jutros u 7 i 19 časova neko je presekao optičke kablove televizije K1 i odložio dugo najavljivani početak našeg jutarnjeg programa, ali samo za dva sata, toliko nam je trebalo da rešimo ovu diverziju. Kada se ovoj sabotaži doda i kampanja u medijima koja se poslednjih dana vodi protiv našeg programa, mogu slobodno da zaključim: Broj onih koji nam ne žele dobro, njihov strah od Uranka, u direktnoj je proporciji sa našim kvalitetom. Dakle, slobodno nastavite, to samo govori koliko smo dobri. I nezustavljili. Idemo dalje. Svakog jutra - napisala je Jovana.

Domaćica "Uranka" poručila je da ih ta sabotaža neće zaustaviti, te da je to potvrda da prave kvalitetan program.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

Pogledajte još