FENG ŠUI PRAVILA ZA UREĐENJE ORMARA: Višak garderobe priziva negativnu energiju u vaš život

Uređenje našeg doma, okoline, radnog mesta doprinosi stvaranju pozitivne energije i mnogo radosnijem pogledu na stvari oko nas.

Uređen život jednako je posledica i uređenog ormara. Glavobolja zbog gomilanja odeće pojačaće se sa saznanjem da višak garderobe priziva negativnu energiju u vaš život i dom. Donosimo vam spisak odevnih komada koje odmah morate baciti u smeće.

Stara pidžama

Ne postoji ormar na svetu koji ima dovoljno prostora za staru i iznošenu pidžamu. Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mesto. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu.

Haljina koju ste nosili na više od pet svečanosti

Možda je reč o manjoj brojci, ali u toj haljini su vas već svi videli i to po nekoliko puta. Dakle, vreme je da njeno mesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

Zašto čuvate oštećene vešalice?

Oštećene vešalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cena im je prilično pristupačna pa lako možete pronaći nove i bolje zamene.

Iznošeni brushalteri

Većina brushaltera izgubi svoj prvobitni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Na vama je da procenite koliko je vaš brushalter iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz ormara.

Besplatne majice

Majice sa različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

Odeća iz prošlog života

Odevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste jako dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormaru. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koju ćete zaista nositi.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još