PREUZETA SI U ŠIPRAŽJU NA ZVEZDARI, DOBILA SI 7.000 EVRA: Filip Car progovorio o aferi Aleksandre Nikolić (VIDEO)

Sinoć je u "Zadruzi 4", tokom igre istine, Filip Car imao pitanje za svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić, a tema je bila afera iz prošlosti.

Filip, naime, tvrdi da je Aleksandra imala aferu na jahti u Dubrovniku, pred ulazak u "Zadrugu 4".

- Voleo bih te pitati da li si bila u Dubrovniku na rođendanu sa prijateljicama ili si išla na jahtu na kojoj sam ja bio dva dana ranije, za 7.000 evra za šest dana na toj jahti, sa dve prijateljice? Plaćen je bio put u jednom i drugom smeru, to ste dobile i za troškove? - upitao je Car Aleksandru.

- Ne, apsolutno, bila sam u Dubrovniku na rođendanu, moja drugarica Marija je tamo slavila rođendan. Nisam posećivala Dubrovnik i nisam šetala, bila sam tamo na tri dana sa svojim prijateljicama - odgovorila je Nikolićeva.

- Ti si u 4 ujutru izašla iz kombija koji je krenuo sa Zvezdare i došla lagano u Dubrovnik, preuzeta si u šipražju, ti ne znaš šta je Stradun, to je kao da ne znaš gde je Kalemegdan. Preuzete ste u 4 ujutru, došle ste na tu jahtu - ubacio se ponovo Car.

- Meni je smešno što on sada izmišlja i pravi priče, ne razumem zašto, šta postiže time? Ja sam išla tri dana u Dubrovnik, moja drugarica je slavila rođendan i to je to. Iznajmila je tu vilu. Otišle smo kombijem, ja sam njemu pričala da sam ja bila u Dubrovniku, da sam išla tamo, još na početku da sam proslavila rođendan sa svojom drugaricom - tvrdila je dalje Aleksandra.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još