POKLANJAM TI PRSTEN LJUBAVI, POŠTOVANJA I VEČNOSTI: Sloba Vasić zaprosio izabranicu Jelenu na luksuznoj jahti! (VIDEO)

Slobodan Vasić svoju dugogodišnju devojku Jelenu Karagić sa kojom očekuje dete, zaprosio je na luksuznoj jahti u Turskoj.

Sloba je veridbu do detalja isplanirao, te je Lelu dočekalo pravo iznenađenje. Kada je ugledala balone i romantično dekorisani sto uz sveće i latice ruža, Karagićeva nije skidala osmeh sa lica.

Folker je svoju izabranicu dočekao na palubi jahte sa prstenom u jednoj, a medvedićem u drugoj ruci. Potom se spustio na jedno koleno i zaprosio ljubav svog života.

Jelena je pristala da se uda za svog dragog, a pevač je svoju sreću podelio sa svima na društvenoj platformi Instagram, gde joj se u opisu snimka obratio emotivnim rečima.

Sloba je napisao:

- Rekla je "da"! Ovo nije samo čin formalnosti za mene! Ovo nije dan kada sam te samo pitao da se udaš za mene.
Ovo je kruna mog života pre svega, ispunjenje mog sna i svakako kruna na našu ljubav, koja je svakog dana sve veća!
Za svu sreću koju si mi pružila, za svaki radostan trenutak, za svaki predivan dan, za svaku ostvarenu želju, za našu bebicu koja će još malo da nam se osmehne! Za svo bogatstvo ovog sveta, za tebe! Hvala ti na svakom ovom osećaju!
Bilo je i teških dana. Bilo je dana kada ni sam sebe ne mogu da shvatim! Kada me ne bi podneo niko! Sve to si znala da istrpiš i da me prihvatiš ovakvog kakav jesam! Bez skrivenih mana i bez foliranja od prvog dana, pa do danas!
Poklanjam ti prsten ljubavi, poštovanja i večnosti! Presrećan sam što te imam. Što si moja i što si sve! Sada kada si rekla "da", želim nam najlepši život, zdravu našu ćerkicu i još dece, želim ti poštovanje koje jedno drugom moramo da pružamo! Puno vere i požrtvovanosti u zajednici, koje život kroji! Ali isto tako želim da živimo baš onako kako ti i ja želimo i da nam nikad niko i ništa ne postanu prepreka! Ja ću dati sve od sebe da te nikada ne izneverim! Voli te tvoj bekan najviše na svetu!

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: slobavasic_official/Instagram

Pogledajte još