JEDNOSTAVNI TRIKOVI: Punije usne za minut bez filera

Punije usne za minut - Ovo više nije nedostižna misija, evo kako to da postignete brzo i efikasno!

Mnoge žene danas pribegavaju skupim tretmanima lepote kako bi sakrile nedostatke na svom licu. Kako biste malo uštedeli, a pritom zadržali svoju prirodnu lepotu, okrenite se prirodi koja je naš jedini prijatelj. Zaboravite na hijalurone, filere, operacije i zahvate koji koštaju čitavo bogatstvo.

Ukoliko ste godinama žudeli za punijim usnama, otkrili smo sjajan način kako da to postignete pomoću malo šminke i prirodnog pilinga.

Piling

Meke i pune usne možete postići običnom četkicom za zube. Napominjemo da mora da bude čista i ne previše gruba. Pokvasite je vrućom vodom i laganim pokretima kružite prvo po gornjoj pa onda po donjoj usni. Postići ćete punoću, svežinu ali i prokrvljenost. Osim toga na četkici možete koristiti i piling koji ste napravili.

Recept za savršen piling:

U jednu posudu pomešajte šećer, med i dve kašičice kokosovog ulja. Kada smesa postane jednolična možete je naneti na prethodno čistu četkicu za zube i masirati laganim pokretima, a zatim ostaviti da odstoji nekoliko minuta. Zatim isperite i prosušite usne i nanesite balzam ili sjaj za dodatnu punoću. Ovo svakako možete raditi i prstima.

Make up

Tu je naravno i šminka koju nikako ne smete zaboraviti. Osim što prekriva nedostatke, make up gedžeti mogu da vam pomognu i da vizuelno povećate usne.

Samim tim zadržaćete svoju prirodnu lepotu, a i usavršićete novu tehniku.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još