NADEŽDA BILJIĆ O JASMINI PANIĆ: Njen cilj je da mi oduzme dete i da ponovo dobijem batine!

U emisiju "Premijera - Vikend specijal" danas su se uključili majka i brat Tome Panića, Jasmina Peca koji su komentarisali svoj rat sa Nadeždom Biljić. Zatim se u program uključila i Nadežda, koja je iznela svoju stranu priče.

- Jako sam potresena i oči su mi pune suza, ne mogu da verujem šta pričaju. Hoću da izjavim saučešće porodici Darka Lazića, ja sam s tim čovekom radila godinama, i porodici Ramadanovski. Što se tiče ovih stvari koje priča njegova majka, ja ću sada da vam ispirčam kako je to krenulo. Svi koji znaju porodicu Panić, Tomislava i njegovu majku, znaju da je on njen miljenik. Ona ima starijeg sina kog ste čuli i koji je sada pričao nebuloze i gluposti. Ona ima i ćerku iz prvog braka s kojom nije pričala 20 godina. Ja nisam kriva što je njen sin, sve što je u životu radio, uništio. Svaki put sam ja bila kriva, kada ga je zvala. U tuđoj kući na slavi mi je udario dva šamara, bila sam u petom mesecu, na šta mi je njegov brat rekao: "Šta si očekivala kada si mu opsovala majku?". Mislim da njen stariji sin Peca nema pravo da priča o porodičnim vrednostima - započela je Nadežda.

- Ona je prva objavila naše prepiske. Ja tu ženu trpim dve godine. Ja sam nju volela kao svoju majku, ali ona voli samo svog sina Tomu. Ona je sedela kod mene u kući i opravdavala to što radi sa Draganom i MIlicom. Ako je ona svoja tri braka uništila, nema pravo da moj uništava. Njen sin sve zna, on je najlepši... Mene bi bilo sramota da mi majka ispod svake slike piše: "Ljubi me majka" i stavlja srca - priča Biljićeva.

- Ona kad je god došla kod nas, doneli smo roštilj, uvek je primljena kao gospođa. Ona je navukla moju majku da kaže da sam u bolnici u alkoholisanom stanju. Ja sam rekla mojoj majci da to ne radi, jer znam da snimaju svaku poruku i čekaju priliku. Za sve to je zaslužan njen sinčić Toma. Moji nisu na njenoj strani. Ja sam juče čula šta je ona pričala sa mojim ocem. Ona žena laže, da je to strašno. Moj otac nije na njenoj strani, on neće da se upliće. Ona je blokirala mene i moju majku - govorila je Nadežda u emisiji "Premijera - VIkend specijal" i dodala:

- Njoj nije zabranjeno da vidi unuče, ali ja ne dam da uđe u moju kuću zbog bezobrazluka. Njoj su juče poslate slike deteta od strane mog oca, ja sam mu rekla da pošalje. Mene je njen sin javno prevario, više puta tukao, od mene pravio budalu i onda sam ja kriva. Izvini molim te, ja kada sam bila trudna, nisam imala da jedem. Ona je zvala da pita da li je Toma jeo. Moja majka je digla kredit da bi Toma mogao da plati kazne i ode kod nje da je vidi - rekla je ona.

- Ja nisam pod nadzorom i nisam preporučena da budem pod nazorom. Moja majka ju je gledala kao člana porodice i sve joj rekla. Ja ću je tužiti jer je izbacila prepisku bez moje i dozvole moje majke. Ona nema potrebu da se brani od mene. Ona postavlja špijune! Ja sam konzumirala alkohol zbog bola koji mi je priuštio njen voljeni sin. Njen je cilj da mi oduzme dete i da ja dobijem ponovo batine. Ona je mene volela do poslednjeg dinara, kao i njen sin. Ljudi ne znaju da sam ja davala novac da se ona vozi na kontrole, da se kupi to kuče koje je ona slikala, a za to kuče sam dala 500 evra. Oni moraju da shvate da je Toma bez mene nula. Ja ću uvek biti Nadežda Biljić, a njen sin koji je tukao svoju ženu - priča Biljićeva.

- Kada je bio karantin, moj otac i majka se nisu žalili njoj da je njen sin pio pijan i povraćao sa prozora. Ja živim u centru grada, a ne kao on pored pumpe. Svaki put je zvala da plače za sinom, jer joj nedostaje. Toma je tada imao zabranu ulaska u Svilajnac. Ona uvek može da dođe, ali to što ona ne želi da dođe... Toma će moći da dođe, ali ako mi jednom bude ušao pijan u kuću, odmah će da radi socijalna služba. Takođe će i njen stariji sin biti tužen, zato što je rekao: "Kada sam bio kod vas, mogao sam da vas pobijem". Jedva čekam da Toma izađe iz "Zadruge", da ga šutnem u d*pe i da ga vratim njegovoj mamici - rekla je za kraj Nadežda.

Izvor: Pink.rs
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još