Konferencija "OFF/ON Line događaji" u sklopu online Novosadskog sajma

"OFF/ON Line događaji" konferencija koju organizuje Novosadski sajam uz podršku kompanije Color Media Communications, održaće se sutra, 18. decembra, s početkom u 11.30h, u sklopu online Novosadskog sajma. Svi zaintresovani mogu je pratiti putem sajta expoonline.rs, kao i ostatak programa koji je Novosadski sajam pripremio, a koji je počeo 14. decembra i trajaće sve do 23. decembra 2020. godine.

Na konferenciji će se diskutovati o aktuelnim temama od značaja za budućnost organizacije događaja i uopšte poslovanja u uslovima “nove normalnosti”. Savremene tehnologije dale su mogućnost kompanijama za organizaciju online dešavanja, kako za one koji event organizuju, tako i za učesnike.

Za razliku od offline događaja za čiju organizaciju je potrebno da se poklopi puno elemenata kako bismo došli do određenog broja publike, online događaji i manifestacije vrlo lako dolaze do široke publike.

Sve više događaja poput konferencija ili radionica dešava se onlajn.

Više o ovoj temi reći će nam: Slobodan Cvetković, direktor Novosadskog sajma koji je ujedno i domaćin skupa; Robert Čoban, direktor Color Press Grupe; Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu, trgovine, turizma i telekomunikacija i Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

Pogledajte još