KAKAV SPOJ: Srđan Predojević i Željko Mitrović vodiće emisiju na TV Pink

Poznati voditelj Srđan Predojević vratio se u jato televizije "Pink", a emisija koju uveliko priprema razlikovaće se od svega što je dosad radio u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Srđan Predojević je dobio novi projekat, kom se jako raduje, a koji će obilovati različitim sadržajem.

- Predojević je uzbuđen zbog emisije koju će raditi zajedničkim snagama sa prvim čovekom "Pinka", Željkom Mitrovićem. Siguran je u uspeh istog, a Mitrović i on uveliko razmenjuju ideje u želji da gledaocima predstave nešto dobro i drugačije - otkriva izvor blizak "ružičastoj televiziji".

- Nije u pitanju ništa što je slično jutarnjim programima koje je godinama unazad vodio, a publici će vrlo brzo predstaviti o čemu se radi. U realizaciju je uloženo mnogo truda, a emisija startuje sa emitovanjem već u januaru - dodaje izvor.

Srdan Predojević je već 15 godina voditelj koji u jutarnjim programima izveštava Srbiju o brojnim, aktuelnim temama iz zemlje i regiona. Rođen je u Kragujevcu, diplomirao je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, odsek komunikologija. Na Vazduhuplovnoj akademiji SMATSA završio je školovanje i postao pilot. Radi kao portparol Kontole letenja Srbije. Sa suprugom Mirjanom ima dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

Izvor: Blic.rs
Foto: srdjan.predojevic/Instagram

Pogledajte još