NEKADA JE PRESTROG I ZNA DA PRETERA: Ćerka Goce Tržan iskreno o odnosu sa očuhom Rašom Novakovićem

Ćerka Goce Tržan, Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, otkrila je kakav je njen odnos sa pevačicinim drugim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

- Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno - rekla je Lena u emisiji "Moj savršeni brak", pa dodala:

- U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo.

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem. Zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim - kazala je Goca.

Izvor: Blic.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još