FAKTOR NEOČEKIVANOG: Seks iznenađenja pojačava erotski doživljaj

Ako ga povremeno zaskočite i upustite se u divlji seks kad se on tome najmanje nada, vaš dragi će se osećati superpoželjno, a vi kao požudna pohotnica kojoj nikad nije dosta. Element neočekivanog pojačava erotski doživljaj pa ćete oboje uživati u svakom dodiru...

Zločesto: Muškarci očekuju jutarnji seks pre nego što ustanete iz kreveta. Zato će vaš dragi biti totalno zatečen ako ga zaskočite nakon tuširanja. Uvucite se u kupatilo i naslonite na umivaonik ili mašinu za veš potpuno goli i tako ga čekajte da izađe iz tuš kabine. A onda ga pozovite da stane pred vas, licem prema vama i obgrlite ga nogama, pa privucite prema sebi. Ostalo znate!

Đavolski zločesto: Nađite se na večeri nakon posla. Sedite za sto u restoranu, a onda mu recite da ste zaboravili nešto u autu i da se odmah vraćate. Kad dođete do auta pošaljite mu poruku da dođe do vas. Povucite ga u auto i krenite u vruću akciju. Pripazite samo da ne budete baš na vidljivom mestu na parkingu. Seks na javnom mestu je veoma uzbudljiv čak i zbog straha da ćete biti uhvaćeni. Probajte zadnje sedište: neka dragi legne na bok, a vi uz njega, leđima prema njemu. U tom položaju, na tom mestu, povezaniji ste nego bilo gde i seks mora da bude fantastičan.

Esktremno seksi iznenađenje: Uveče obično zajedno gledate TV dok mu vi ne zaspite u zagrljaju, onda se vi i vaša flanelska pidžamica prebacite u krevet, a on dođe za vama nakon sat, sat i po, kad završi gledanje filma. Sledeći put ga iznenadite: odvucite se pospano u krevet, presvucite u seksi veš i štikle, a onda se vratite u sobu. Vrlo verovatno će i on već dremati i biti veoma prijatno iznenađen kad čuje vaš glas i otvori oči.

Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još