POKAZALI SINOVLJEVU CRVENU KOSICU: Božićna čestitka Megan Markl i princa Harija oduševila svet

Megan Markl i princ Hari objavili su svoju prvu božićnu čestitku od kada su se preselili u Kaliforniju i pokazali svetu Arčijevu crvenu kosicu.

Na čestitki se vidi 19-mesečni Arči kako se igra u bašti njihovog 15 miliona dolara vrednog doma u Montesitu okružen psima Pulom i Gajem. Čestitka je zapravo crtež fotografije koju je snimila Meganina majka Dorija ranije ovog meseca.

Čestitku je izdala organizacija za brigu o životinjama Mejhju, sa sedištem u Londonu, čija je 39-godišnja Megan pokroviteljka.

- Ove godine, mi smo kao porodica donirali u nekoliko humanitarnih organizacija misleći na vas, od lokalne organizacije u Kaliforniji koje pomažu porodicama da ne budu beskućnici do dve britanske organizacije: jedna koja brine o životinjama, a druga koja je memorijalni fond dragog prijatelja koji pomaže obrazovanje dece i borbu protiv siromaštva u Ugandi, i tako odajemo priznanje njihovom radu u ime svih nas - navela je Megan u čestitki.

Božićna čestitka pruža redak uvid u porodični život vojvode i vojvotkinje od Saseksa a malo božićno drvo koje je riđokosi Arči ukrasio biće, kako je naveo portparol para, zasađeno posle praznika.

Izvor: Nova.rs
Foto: BBC News - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.