JOKSIMOVIĆI GRADE MEDIJSKU IMPERIJU: Jovana i Željko uskoro postaju vlasnici dela Tanjuga

Željko i Jovana Joksimović  grade medijsku imperiju. Pevač i voditeljka su posle otvaranja kablovske televizije K1 rešili da kupe i novinsku agenciju "Tanjug".

Privatna kompanija "Minakord", koja je u vlasništvu pop zvezde, njegove supruge Jovane Joksimović i Manje Grčić postaće manjinski vlasnik čuvene medijske kuće stare čak 77 godina.

- Joksimovići su definitivno odlučili da postanu moćni ljudi u medijima. Pored toga što su pokrenuli kablovske kanale, među kojima je najpoznatiji K1, Jovana i Željko žele i da naprave jednu modernu novinsku agenciju. Da ne bi kretali od nule, odlučili su da sa prijateljicom Manjom kupe deo Tanjuga. Namera im je da iskoriste jedan od najpoznatijih brendova u Srbiji i modernizuju ga po ugledu na svetske agencije - otkriva izvor blizak pevaču.

Prema njegovim rečima, poznati supružnici ne planiraju nikakve kadrovske promene u agenciji.

- Zaposleni u Tanjugu su zadovoljni što dobijaju nove poslodavce. Svi će zadržati svoja radna mesta, a uz to će dobiti nove kolege, pa će im i posao biti lakši. Joksimović se u svemu ovome dosta oslanja na Jovanu, koja je posle otkaza na Prvoj prešla na K1 da vodi jutarnji program. Ceo ovaj plan bi trebalo da se finalizira posle Nove godine - rekao je sagovornik.

Izvor: Informer.rs
Foto: jjovanajoksimovic/Instagram

Pogledajte još