MOJA PORODICA PROŠLA JE KROZ PAKAO: Jelena Karleuša zaplakala u emisiji pričajući o aferi sa Ognjenom Vranješom

Pevačica Jelena Karleuša gostujući u emisiji "Šok tok" na televiziji "Prva" u jednom trenutku je i zaplakala. Ona je pričala o teškim momentima kroz koje je prolazila, a posebno se osvrnula na skandal sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Voditelj Ognjen Nestorović pokušao je da je ohrabri i rekao da je u redu što je zaplakala.

- Auditorijum zanima. Šta je od svega toga istina. U kakvom je trenutno statusu tvoj brak? Da li je to uticalo na tvoju porodicu, pre svega, decu... - pitao je Ognjen, a onda je Karleuša pokazala emocije i pustila suzu.

- Želela sam ja nešto da kažem na tu temu. Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentat, to se zove medijski linč - rekla je Jelena i dodala:

- Istina je da su sve slike koje su plasirane, nastale bez moje dozvole, bez mog znanja. To je sadržaj za koji nisam znala. Tim slikama je meni prećeno. To je naudilo meni i mojoj porodici. Ljudi koji stoje iza toga su neljudi. Čovek koji stoji iza toga je sitan, mali. O muškosti se tu i ne govori. Nema tu časti, ni muškosti. Moja porodica je prošla kroz pakao i sama sam to teško podnela - istakla je pevačica i dodala da je bila žrtva ucene:

- Ucenjivana sam tim slikama. Ultimatum je bio da budem s nekim s kim nikad nisam bila. Moj dželat nije bio taj jadnik, već pojedini mediji. Moja majka je usred toga i umrla - rekla je Jelena, a na pitanje kako je to uticalo na njenu porodicu, pevačica je zaplakala.

- Suze su ok, ti si borac, ti si lavica... - hrabrio ju je Ognjen.

- Moja vatra gori. Imate neke reklame - rekla je Karleuša.

Nakon toga je pušten prilog.

Jelena je progovorila i u kakvom je odnosu sa suprugom Duškom Tošićem. Popularna JK je osula paljbu po hejterima i navela da je u braku sa fudbalerom.

- Duško i ja živimo zajedno, pod istom krovom podižemo naše ćerke. Mi smo u braku - rekla je Karleuša.

Duško Tošić je inače na odmoru, a svoje ćerke, Niku i Atinu, poveo je u Dubai.

Izvor: Telegraf.rs/Srbijadanas.com
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još