Godina koja nas je naučila da mislimo o drugima

Meridian je 2020. bio tamo gde je najteže!

Ove godine praznici su drugačiji, protiču u znaku borbe zdravstvenog sistema da stavi pod kontrolu virus koji je nepovratno promenio čitavu planetu.

Malo kompanija koje su poput Meridiana cele 2020. godine premrežile ceo region i materijalno pomagale ne samo herojsku borbu lekara i medicinskih sestara, već i napore čitavih zajednica da se na do sad neviđeni udar zdravstvene krize najefikasnije prilagode.

U 2020. Meridianova borba za pomoć lekarima, društvu i lokalnim zajednicama nije se vodila samo u Srbiji, već i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, ali i svim zemljama Evrope u kojima ova kompanija posluje, a njih je više od 30.

Kreveti i medicinska oprema za bolnice i domove zdravlja širom Srbije

Kada je reč o našoj zemlji, samo u nekoliko dana za nama, zaposleni u Meridianu posetili su domove zdravlja u Loznici, Ubu, Sopotu i Smederevskoj Palanci, te Infektivnu kliniku KCS i Institut za rehabilitaciju Dedinje.

Uručene veoma vredne donacije u vidu deficitarne medicinske opreme.

U godini za nama volonteri Meridiana obišli su bolnice i zdravstvene centre u više od 60 gradova i opština Srbije.

Donacija Vladi Crne Gore i više od 10 zdravstvenih centara susedne zemlje

Sledeći svoju višegodišnju reputaciju kredibilnog i odgovornog partnera državnih organa svuda gde posluje, ova je kompanija nedavno donirala novčana sredstva Vladi Crne Gore kako bi se što uspešnije izborila sa talasom pandemije na svojoj teritoriji.

Meridian je do sada donirao medicinsku aparaturu i deficitarnu opremu zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama...

Godina u kojoj su volonteri Meridiana ujedinili celu BiH

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću već mesecima je i na terenu širom Bosne i Hercegovine, podjednako u Republici Srpskoj i Federaciji BiH. Banja Luka, Sarajevo, Doboj, Prijedor, Trebinje, Tuzla… gradovi su gde je Meridian do sada donirao zdravstvene ustanovama, ali i narodne kuhinje, domove za stare, Crveni krst/križ, ali i amaterske sportske klubove i organizacijama civilnog društva.

Meridianova priča o humanosti traje već 20 godina, a ovo je tek početak opsežnih društveno odgovornih projekata.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još