PRVI PUT ĆE GLAVNO MESTO ZA STOLOM BITI PRAZNO: Milica Pavlović otkrila kako će provesti Božić

Pevačica Milica Pavlović praznike tradicionalno provodi nadomak Leskovca, gde je odrasla, a tako je i ove godine - tokom Badnjeg dana i Božića uživaće u društvu najmilijih.

- Volim praznike poput Božića, popt Uskrsa, radujem se njima, naročito trpezi, odlasku u crkvu, porodično idemo zajedno na pričest... Trpeza je spremna! Ove godine sam pričest obavila ovde u crkvi, dva dana se posle toga vraćam ovde za Beograd, isto se ovde okupljamo sa nekom rodbinom... Biće lepo - kaže Milica, koja je tužna što će Božić po prvi put provesti bez voljenog deke Vladimira, koji je preminuo krajem novembra 2020.

- To je najtužniji dan i moje suočavanje sa mojim najvećim strahom, to je gubitak voljene osobe. Prvi put će glavno mesto za stolom biti prazno, ali svakako da se radujem okupljanju sa ostatkom porodice.

Milica je, inače, odrasla sa bakom i dekom - oni su joj oduvek bili najveži životni oslonac i podrška, te ne treba da čudi što je na njih ponosna i zahvalna.

- Kada odrastate kao ja, sa bakom i dekom, trudite se uvek da ne date nikome za pravoda vam nešto manje uvaže, da ste manje bitni od ostalih i da hrabro koračate sa tom rečenicom: "Da, mene su odgojili baka i deka" - rekla je Milica u "Premijeri".

Izvor: Kurir. rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još