U DRUŠTVU PEVAČICINIH UNUKA SONJE I BRANKA: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić zajedno slave Božić (FOTO)

Folk zvezda Ana Bekuta danas u svom domu proslavlja Božić. Porodičnom slavlju prisustvuje njen emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić, koji je pre nekoliko dana izašao iz bolnice, ali i unuci Sonja i Branko Polić.

Pevačica je putem svog Instagram profila čestitala praznik svima koji slave, a zatim poslala snažne reči podrške onima kojima je to najpotrebnije i istakla da su njene misli sa ljudima u Hrvatskoj, koji su poslednjih dana doživeli katastrofu, usled zemljotresa, te ostali bez svojih domova.

- Lepo je dočekati Hristovo rođenje u toplom domu, uz zdravu porodicu i praznični ručak. Srećna sam, zadovoljna i zahvalna što su moji najmiliji uz mene. Godina za nama podsetila nas je šta je najvažnije. Svima vam želim srećan Božić, prijatelji dragi, ali danas najviše mislim na one koji su ostali bez domova, naročito na naš narod u Hrvatskoj, Srbe koji su najradosniji hrišćanski praznik dočekali bez krova nad glavom, bez struje, u strahu od novih zemljotresa, hladnoće, bolesti. Od svih domova gde se Bog danas rađa, neka se prvo rodi kod onih unesrećenih i uplašenih kojima je pomoć najpotrebnija. Mir Božji, Hristos se rodi! - napisala je Ana pokraj fotografije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: anabekuta1/Instagram

Pogledajte još